Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

INDYMEDIA: Σταθερά και Ανθελληνικά Υπέρ Σκοπίων

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο λεγόμενος "αντιεξουσιαστικός χώρος" της τρομοκρατικής Ακροαριστεράς συντάσσεται πάγια με ανθελληνικές θέσεις σχεδόν σε όλα τα εθνικά ζητήματα. Ένα από αυτά, ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, είναι η σχέση αγάπης μεταξύ της διαδικτυακής γιάφκας των ακροαριστερών με τα Σκόπια. Σε κάθε ανάρτηση, το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ενώ οι σλαβόφωνοι κάτοικοι του αποκαλούνται ανερυθρίαστα "Μακεδόνες". Αυτό βέβαια καθόλου τυχαίο δεν είναι. Το "ελληνικό" (ή μάλλον ανθελληνικό γιά την ακρίβεια) τμήμα του Indymedia συντάσσεται φανερά με σωβινιστικές δυνάμεις των γειτόνων όπως το φασιστικό site Bulgarmak.org, αλλά και με εγχώριους λακέδες όπως η δήθεν Αντιεθνικιστική Κίνηση και το μειονοτικό εθνικιστικό κόμμα της Φλώρινας "Ουράνιο Τόξο". Γιά να δούμε δύο απλά παραδείγματα, κατευθείαν από τις εμετικές διαδικτυακές σελίδες των ακροαριστερών τρομοκρατών:

Ανάρτηση στο Indymedia, απευθείας copy & paste από το σωβινιστικό-ρατσιστικό σάϊτ 'www.bulgarmak.org' που συντονίζει ο Νίκος Στοϊδης, κάτοικος Εδέσσης, γνωστός γιά την ανθελληνική του δράση. Το Indymedia, σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες προβοκάτορες της γείτονος, καταγγέλει...χαφιεδισμό κατά του State Department και πιό συγκεκριμένα κατά του πρόξενου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Αφότου βγήκε το παραπάνω θέμα σε μπλογκς, οι administrators της ιστοσελίδας των τρομοκρατών αναγκάστηκαν να "θάψουν" την ανάρτηση προκειμένου να είναι δύσκολα προσβάσιμη στον αναγνώστη.

Διαδικτυακή συνομιλία αναρχοναζιστών στο Indymedia η οποία προκαλεί νευρικό γέλιο γιά την απύθμενη ηλιθιότητα της. Ο πρώτος έχει συντάξει λίστα με τις χώρες στις οποίες έγιναν διαδηλώσεις συμπαράστασης στους "συντρόφους" αντιεξουσιαστές, μέσα στις οποίες ανέφερε τα Σκόπια ως..."Σκόπια". Αμέσως από κάτω, ένας "ευαίσθητος αντιεθνικιστής" τον ψέγει γράφοντας "καλά είναι δυνατόν τη Δημοκρατία της μακεδονίας να την ονομάζει φυρομ"... Τα σχόλια δικά σας. Αυτοί είναι οι κύριοι. Πιστοί στα ανθελληνικά και αντικοινωνικά "πιστεύω" τους.

Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, συντόμως.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σταλεί αυτό το άθρο σε παρακαλώ στο υπουργείο Εξωτερικών,υπουργείο Παιδείας,και στο Εσωτερικών.Αυτοί είναι επικίνδυνοι.

Pertinax είπε...

Ο πρώτος όχι μόνο απολογήθηκε λέγοντας "ok min varas", αλλά διόρθωσε το χάρτη και στη θέση της FYROM έβαλε το ονομα Macedonia!!!!!

Απλά συγκρίνετε τα δύο αρχεία.

Η σελίδα: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=945409

Αληθινά τραγελαφικό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ!
http://orthodoxia.forumup.gr/viewtopic.php?t=1537