Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

"ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ"

Τι είναι οι έλληνες πολίτες γιά τα "καλόπαιδα" του Ιντυμίντια; "Μίζεροι μικροαστοί". Τι είναι οι μικροέμποροι και οι μικροκαταστηματάρχες που έχασαν τους κόπους μιάς ζωής εξαιτίας της βανδαλιστικής μανίας ορισμένων κρετίνων; "Αρπαχτικά" που ετοιμάζονται να σουλουπώσουν τα "κωλομάγαζα" τους. Τι προτείνουν οι ειρηνικοί επαναστάτες της παγκοσμιοποίησης; "Να αρχίσουν να καίγονται κ εκκλησίες". Εκδικητικότητα; Κόμπλεξ; Απύθμενο μίσος; Υπέρμετρη βλακεία; Αλητεία, μήπως; Ή μήπως όλα μαζί συνδιασμένα;

Διότι ο σκοπός τους είναι ένας: "Να μας γαμήσουνε τις γιορτές και το Χριστό". Αυτό τους ενδιαφέρει. Ο μικρός Αλέξης Γρηγορόπουλος δε βρίσκεται πιά στη ζωή, δύο οικογένειες έχουν καταστραφεί, σχολεία και Πανεπιστημιακά ιδρύματα έχουν καταντήσει από χώροι μόρφωσης σε διαλυμένες σκουπιδοαποθήκες, η χώρα έγινε διεθνώς ρεζίλι παγκοσμίως και τα "επαναστατημένα νιάτα" (My Ass) του Ιντυμίντια (που φιλοξενείται από το ΕΜΠ, το υπενθυμίζουμε) νοιάζονται γιά το πως θα διαταράξουν τις ζωές των ελλήνων πολιτών. Αυτά χρειάζεται να τα βλέπουν ορισμένοι θλιβεροί πολιτικοί αρουραίοι που προσπαθούν να οφεληθούν πολιτικά από το χάος. Που χαϊδεύουν τα αυτιά των τρομοκρατών.

Δε θα τους περάσει.

1 σχόλιο:

Ogki είπε...

Ρε φίλε μέρες που είναι, βάλε σε παρακαλώ ένα %$#@ διπλα στο Χριστος.. στην επικεφαλιδα.. Μη το βγαζεις τοσο ωμα.. Και αυτοι οι κεραταδες του Σορος πρεπει να κρεμαστουν αναποδα στο συνταγμα και να τους βαζουμε τα μπαλακια του δεντρου στον κωλο.. Ελεος.. Και πρωτα να τους καψουμε τα σπιτια..