Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Θαυμάστε τους...."αντιεξουσιαστές" (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)


Τα παραπάνω δεν είναι δείγματα υποδαύλισης της βίας; Δεν προωθούν τις καταστροφές και τη δολοφονική συμπεριφορά; Μήπως είναι και αυτά "προβοκάτσια" όπως τα SMS; Βέβαια, τα καλόπαιδα του Ίντυ έχουν φροντίσει να κατεβάσουν το ένα εκ των δύο (έστω και μετά από μία ημέρα). Ορίστε ποιοί είναι οι "εξοργισμένοι" αντιεξουσιαστές ... Αυτοί που επιχαίρουν πως έκαψαν την περιουσία ενός μεροκαματιάρη και που εύχονται να είχαν κάψει ζωντανή μιά εργαζόμενη κοπέλα. Μαγκιά!

2 σχόλια:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

πατερούλης Στάλιν είπε...

Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
Φιλιά!