Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Οι αναρχικοί υπάλληλοι των πυλώνων του καπιταλισμού





Πως είναι δυνατόν ο αναρχικός χώρος να δέχεται συνεχώς ΕΜΦΑΝΗ , ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΗ (βλ.φώτο) αλλά και ΚΡΥΦΗ χρηματοδότηση από το ΒΑΘΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ των ΗΠΑ (Soros και Rockefeller) και την ίδια στιγμή να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μάχονται ΕΝΑΝΤΙΑ στο κεφάλαιο σπάζοντας μία τζαμαρία Ελληνικής τράπεζας;. Και αυτά δεν τα λένε οι εχθροί … αλλά στελέχη του Indymedia.
Το INDYMEDIA Θεσσαλονίκης

Aνακοίνωση του Indymedia Θεσσαλονίκης για την διαπλοκή των indymedia

Ζητήματα όπως η σχέση των imc με εταιρικά-εμπορευματικά αλλά και εναλλακτικά media, οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης,
γενικότερα η συνδιαλλαγή των "αντι-καπιταλιστικών" imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο.,
η διάσταση των ρόλων δημοσιογράφου-διαδηλωτή, οι σχέσεις άτυπης ιεραρχίας, είναι ορισμένα πεδία αιχμής στα οποία διαφωνούμε με το σύνολο σχεδόν των imc της Ευρώπης. Από την άνοιξη λοιπόν του 2002 έως σήμερα δεν έχουμε καμία ουσιαστική επαφή με αλλά imc

Ανακοίνωση του Indymedia Αργεντινής για τον ίδιο λόγο :

"Πρώτα απ' όλα, εκτιμάμε πολύ την πρωτοβουλία των συντρόφων μας να φέρουν υπολογιστές στη χώρα μας….Παρ’ όλα αυτά, κάποιος είπε πως θα έβαζαν όλους τους υπολογιστές σε ένα κοντέινερ και θα τους έστελναν με ένα καράβι που θα φτάσει εδώ κάποια μέρα….Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος. Η διευκρίνηση της κατάστασης μας ήρθε από τη γη (συγκεκριμένα τη Παταγωνία, από την οποία ο Soros αγόρασε σχεδόν τη μισή) και τα γελάδια (θα ξέρετε πως είμαστε μια χώρα γελαδιών και ο Soros έχει περίπου 85,000 κεφάλια). Είχαμε μια απίστευτη συζήτηση! Όλα τα γελάδια μαζί, όλοι οι κόκκοι της γης και όλος ο αέρας της Παταγωνίας έκλαψαν μονομιάς, καθώς θυμήθηκαν τους δέκα Βολιβιανούς αδερφούς μας που πέθαναν χτίζοντας εμπορικά κέντρα στην Αργεντινή, ιδιοκτησίας του αριστεριστή Soros, γιατί εξαναγκάστηκαν να δουλέψουν υπό συνθήκες απόλυτα παράνομες …"

Και βέβαια εάν παρατηρήσετε τις ζημιές του Δεκέμβρη...θα διαπιστώσετε από τα νούμερα εάν ο στόχος των αναρχικών είναι το κεφάλαιο-χρηματοδότης τους ή απλός λαός.Δείτε τις αναλογίες των καταστροφών όπου ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο στόχος είναι τα ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ και δευτερευόντως ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Όταν η λέσχη BILDERBERG συνεδρίασε στην Αθήνα ... όπως αναμενόταν ... ΚΑΝΕΝΑΣ αναρχικός δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην περιοχή.

Όταν το Ισραήλ δολοφόνησε πάνω από 300 μωρά στη Γάζα και πάλι ΚΑΝΕΝΑΣ αναρχικός δεν τόλμησε να κάψει της Ισραηλινή σημαία διότι όπως και να το κάνουμε ... οι αναρχικοί ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ το χέρι που τους "ταϊζει" . Αρκούνται να εξοντώνουν τους ήδη εξουθενωμένους κι ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ απλούς πολίτες που προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί της ημέρας.

Πηγή:macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: