Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!

Σήμερα το βράδυ, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος και το Τσαντίρι του. Δεν είναι μιά τυχαία εκπομπή. Είναι η αυριανή μέρα των επεισοδίων, των καταστροφών και του χάους που προηγήθηκε. Τα οποία ο Λαζόπουλος υποστήριξε δημόσια από το δελτίο του Άλφα, φορώντας γιά άλλη μιά φορά την υποκριτική μάσκα του "φίλου" της νεολαίας. Δεν κατάφερε, γιά άλλη μία φορά, να αντισταθεί στον πειρασμό να "χαϊδέψει τα αυτιά" των κουκουλοφόρων, ως ένας άλλος Αλαβάνος, προτρέποντας τον κόσμο από τηλεοράσεως να "μη σταματήσει". Να μη σταματήσει τι, δηλαδή; Τις βαρβαρότητες; Την ρίψη μολότοφ μήπως; Τις επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα; Δεν το προσδοιόρισε επακριβώς αυτό ο Λαζόπουλος, το άφησε να αιωρείται στον αέρα "όπως η πορδή", όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος στην εκπομπή του.

Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο, χυδαίο και προκλητικό είναι να παριστάνει τον τιμητή ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Κάτι που θα κάνει και σήμερα το βράδυ στον Άλφα, έχοντας εξασφαλισμένο ακροατήριο και υψηλή τηλεθέαση. Θα δικαιολογήσει γιά άλλη μιά φορά τα όσα θλιβερά συνέβησαν, υποδυόμενος γιά άλλη μιά φορά την ψεύτικη μάσκα του φιλολαϊκού αριστερού, του επαναστάτη με αιτία. Ο άνθρωπος με τα εκατομμύρια, με θέατρο στην ιδιοκτησία του, με σοφέρ και BMW 750. Ο ίδιος καλλιτέχνης που η παρέα του απαρτίζεται από την κοινωνία του Κολωνακίου και της Εκάλης, της Μαριάννας Λάτση, του Κοντομηνά και των λοιπών κροίσων. Μπορεί να δουλεύει τους ηλιθίους αλλά όχι και εμάς.

Παρακαλούνται οι φίλοι να στείλουν μαζικά ένα καλό μήνυμα στο Λάκη, μπας και αντιληφθεί πως δε συμφωνούν όλοι με τις υποκριτικές ανοησίες που λέει. Μήπως καταλάβει πως υπάρχουν κάποιοι που δε μπορεί να τους κοροϊδέψει όσο κι' αν καλυφθεί πίσω από το ψεύτικο και θλιβερό προσωπείο που εδώ και χρόνια συνηθίζει να φορά.


Email Εκπομπής:
altsantiri@alphatv.gr
Γραφείο Τύπου Alpha: pr@alphatv.gr

4 σχόλια:

mina είπε...

ANOIXTI EPISTOLI PROS KYRIO LAZOPOULO

Agapite Laki,

Kat'arxin tha ithela na zitiso sygnomi gia ta "greenglish" kai gia opoia dyskolia mporei na prokalei i xrisi tous..
Tha ithela na se sygxaro idiaitera gia tin ekpompi sou kai tin megali apixisi pou exei sti neolaia.

Exo omos kapoies apories sxetika me to gnosto video koukouloforon-astynomikon me lostous pou problithike sto al tsantiri tin perasmeni triti (16/12)

1. Pou kai pote gyristike to video afto? (odo, mera, ora) kai apo poia xaraktiristika sto video tha katalavo ton topo kai ton xrono lipsis tou?
2. Se ti bloko vriskontan oi anthropoi aftoi, sto opoio pernousan anenoxlita mixanakia kai aftokinita?
3. Giati na theoriso pos oi anthropoi me tis stoles itan astynomikoi? Esy den foras stoli astynomikou kata kairous? Eisai?
4. Otan "elaves" afto to video, kai prin to provaleis sto evry koino, elegkses ta para pano???

Episis, se sygxairpo pou toso efstoxa apantises se polla apo ta erotimata ton politon, den apantises omos se ena apo afta:

Poios elegxei tous servers mesa sto polytexneio?

Se efxaristo apo prin pou DEN THA MPORESEIS (THELISEIS) NA MOU APANTISEIS.

Filika,
kapoia palia sou thavmastria, apo ton kairo pou isoun "dipla" stous neous kseftilizontas mas me tous 10 mikrous Mitsous.

PS Opos katalavaineis, den eimaste oloi oi Mitsoi ilithioi, opos mas parousiazes tote.

Raven είπε...

haha! egrisi! lol... gt fovasai mia antitheti gnwmi? esena xaraktirizei kai epivevaiwneis to proigoumeno minima mou... lew k egw... pws kai kati toso kraugaleo eixe mono ena sxolio... dn kserw an eiste gia gelia i gia klamata... pragmatika...

mina είπε...

ego pantos akomi perimeno apantisi apo ton Laki se afto mou to email...
Apories exo kale Laki, giati den mou tis lyneis????????????????????
(OLES OMOS, OXI MISOLOGA OPOS SYNITHIZEIS...)

αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI) είπε...

Δεν ειναι ο Λακης στον Αλφα..ειμαι εγω, εσυ..ολοι εμεις..Ο Λακης ειναι ο νεοελληνας, ο αυτοσαρκασμος του καραγκιοζη, που ενω τον πηδανε αιωνες, επαιρεται διοτι εκλεψε απο τον αφεντη του μια φραντζολα..Νοιωθει καταξιωμενος διοτι πηρε μια τριχα απο τα αρχιδια του δεσποτη..Με τον Λακη δεν γελαμε, κλαιμε καγχαζοντας..Η αιθουσα του Λακη ειναι το ηχειο οπου ακουγεται ο αντιλαλος απο τους κλαυσιγελους μας, και ετσι εχομε την ψευδαισθηση οτι υπαρχουμε και 'μεις μεσα σε εναν παλλομενο κοσμο..Ειμαστε οι Λακηδες, που ακουμε την λακησια φωνη μας απο το στομα του, μεσα στο ρυμουλκουμενο σαπιοκαραβο "Λακης"..Ενα σαπιοκαραβο, το οποιο εχει φτασει σε απαξια τετοια, που εχομε αρχισει να ανησυχουμε μηπως καταντησομε βαριδι για το ρυμουλκο, και μας "αδειασει". Ενα σαπιοκαραβο, οπου μεσα του εμεις, αλλοφρονες, απελπισμενοι και θυμωμενοι..Αλληλοκαταστρεφομαστε, αλληλοαναιρουμαστε, αλληνοσωνομαστε, αλληλοβριζομαστε αλληλοϋπονομευομαστε μεχρι την τελικη καταληξη...τον υδατινο Λακο (λακκο) μας...