Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Η σχέση του Indymedia με την τρομοκρατική ομάδα 17η Νοέμβρη


Εκκολαπτήριο τρομοκρατών!

Οι πολίτες δεν υποκύπτουν

στις απειλές των τρομοκρατών


Τα όσα τις τελευταίες ώρες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στα ιστολόγια (και όχι στα ΜΜΕ –γιατί άραγε;-) σχετικά με τη δράση του Indymedia και την ηλεκτρονική του έδρα μέσα στο Πολυτεχνείο των Αθηνών αποτελούν το απαύγασμα ίσως της φιλότιμης δημοκρατικής δραστηριότητας των ιστολογίων, που επιθυμούν την μετάδοση της πραγματικής και όχι της «εικονικής» αλήθειας.
Εστιάζοντας σε λεπτά σημεία, κυρίως συνεντεύξεων «αντιεξουσιαστών», διακρίνουμε συγκεκριμένη φρασεολογία, η οποία παρεπέμπει τον κάθε νοήμονα σε συνταρακτικά συμπεράσματα. Η δε άνεση με την οποία «αντιπρόσωποι» των «αντιεξουσιαστών» εμφανίζονται στις κάμερες, υποδηλώνει το μέγεθος της αίσθησης ατιμωρησίας που τους διακατέχει και την απόλυτη βεβαιότητα πως αισθάνονται αρκετά ισχυροί λόγω των «προστατών-αρχηγών» τους.

Οι λέξεις «ακυρώνω» και «απαλλοτριώνω» είναι συνεχείς στα στόματα αυτών των εγκεφαλικά νεκρών ατόμων-"κουκουλοφόρων", που προσπαθούν να αρθρώσουν ιδεολογία μέσα από την κενότητα στην οποία ζούνε και που επιθυμούν να επιβάλουν στην χώρα. Οι λέξεις αυτές όμως ακούστηκαν και στις συνεντεύξεις των αδελφών Ξηρού, οι οποίοι με πολύ άνεση τις χρησιμοποιούσαν για να εκφράσουν τις πράξεις τους (βομβιστικές ενέργειες, δολοφονίες, ληστείες).
Ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος, αν κανείς σκεφθεί την στρατιωτική δομή σχεδιασμού και δράσης της 17 Νοέμβρη και την πιστή αντιγραφή της οργάνωσης σχεδιασμού και δράσης των «αντιεξουσιαστών» του Indymedia. Ο νεωτερισμός έγκειται στο γεγονός πως σήμερα γίνεται ευρεία χρήση των ηλεκτρονικών μέσων και η υποστήριξη σε επίπεδο «διασποράς ψευδών ειδήσεων» γίνεται μέσω των ΜΜΕ, τα οποία δυστυχώς αποδεικνύονται (το λιγότερο) υποχείρια των «κουκουλοφόρων» και των «στρατηγών» που κρύβονται πίσω από αυτούς.
Η έμφαση στα λόγια αυτών των εγκεφαλικά νεκρών (το επαναλαμβάνω επειδή αυτό και μόνο αυτό συμβαίνει στα δυστυχισμένα αυτά άτομα) και η έπαρση λόγων και έργων, καταδεικνύει επίσης ότι αισθάνονται πως συμμετέχουν σε έναν αγώνα-συνέχισης «λαμπρών ανδρών»!!! Είναι ξεκάθαρο πως οι «μέντορες» των ηλιθίων κουκουλοφόρων είναι μέλη (πρώην και νυν) της 17 Νοέμβρη, που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από ξένες μυστικές υπηρεσίες, ποτέ δεν εξαρθρώθηκε. Σήμερα απλά φαίνεται πως μεταλλάχθηκε, αναβαθμίσθηκε, εκσυγχρονίστηκε (όπως κάθε καλή τρομοκρατική ομάδα) και παρείσφρησε σε χώρους της δημόσιας ζωής, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία (από ποιους και πως, θα το απαντήσει η ιστορία καταθέτοντας τα ονόματα των πραγματικών υπευθύνων…).
Η Ελληνική κοινωνία δέχτηκε επίθεση και συνεχίζει να απειλείται από έναν αριθμό τρομοκρατών (γιατί περί τρομοκρατίας πρόκειται). Χρέος όλων είναι να συσπειρωθούμε και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας ως πολίτες, που κάποιοι μηδενιστές και υπάλληλοι σκοτεινών συμφερόντων επιθυμούν να τα απωλέσουμε. Το κράτος, η πολιτεία και οι θεσμοί επίσης δέχονται οργανωμένη επίθεση, σαν μέτρο πίεσης προκειμένου να υποκύψει η σημερινή κυβέρνηση (κακή αλλά εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό) αποδεχόμενη τους όρους που της έχουν τεθεί. Το πρόσωπο του πρωθυπουργού στην χθεσινή του εμφάνιση-εξαγγελία έλεγε περισσότερα από αυτά που μας είπε με τα λόγια. Το σημαντικό όμως στα λόγια του πρωθυπουργού ήταν και εκεί πρέπει να εστιάσουμε: «Ζητώ την εθνική ενότητα και ομοψυχία όλων…».
Προσωπικά, πιστεύω πως η τρομοκρατική επίθεση που δέχεται η χώρα μας δεν είναι ικανή να λυγίσει το ηθικό των Ελλήνων πολιτών και δεν πρόκειται από κανέναν μας να επιτραπεί η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματός μας (όσο άσχημα και αν το εφαρμόζουν οι σημερινοί κυβερνώντες)…

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: