Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΕΜΠ: ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Εδώ και κάποιες ημέρες που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της τρομοκρατικής γιάφκας του Indymedia (συγχαρητήρια στον Π.Σ. Θερμοπύλαι), περιμέναμε να δώσει ο Πρύτανης κ. Κώστας Μουτζούρης ορισμένες εξηγήσεις. Αντί αυτού, τον είδαμε στην τηλεόραση να υπεραμύνεται, εμμέσως πλην σαφώς, του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Δυστυχώς, ο Πρύτανης του Ε.Μ.Π. δεν έχει το θάρρος να βγεί δημόσια και να εξηγήσει τι δουλειά έχει ένα κρατικό εκπαιδευτικό ίδρυμα να φιλοξενεί στον σέρβερ του μιά ιστοσελίδα ξένων συμφερόντων, ο ρόλος της οποίας είναι από ύποπτος έως παράνομος. Δε βρήκε το θάρρος να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ πρέπει ο έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει την ίδια την καταστροφή της περιουσίας του! Με τι κριτήριο συμπεριελήφθη άραγε το Ιντιμίντια στη διαδικτυακή υποστήριξη του Ε.Μ.Π.; Καλούμε, όσους δημοσιογράφους αλλά και πολιτικούς ενδιαφέρονται γιά το θέμα να το ερευνήσουν και να ζητήσουν οι ίδιοι εξηγήσεις από τον κ.Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Εμείς, από την πλευρά μας, ζητούμε από τον Πρύτανη να δώσει εξηγήσεις ή να καταθέσει την παραίτηση του άμεσα. Ειδάλλως, θα είναι και ο ίδιος υπόλογος.

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Καλέ μου Δημήτρη, η απάντηση είναι απλή: Δεν έχει ιδέα τι είναι ο server!!! Και μην εκπλήσσεσαι, οι περισσότεροι πανεπιστημιακοί αγνοούν την χρήση του πλήκτρου Enter!!! Οπότε, η ερώτηση για δικτυακό τόπο που φιλοξενείται σε server του Πανεπιστημίου, μάλλον είναι κινέζικη στα αυτάκια του πρύτανη αυτού (αποφεύγω το κύριος, επειδή οι κύριοι απαντούν στις προκλήσεις που δέχονται και δεν κάνουν τους "κουφούς")

molemou είπε...

KALA XRISTOUGENA

PALOUKI LOUK είπε...

εαν εχεις υλικο επ'αυτου με ενδιαφερει και σου δινω τον λογο μου οτι εαν ευσταθει θα το δεις αναρτημενο εκει που δεν το πιστευεις!

TurambarGR είπε...

Το ότι οι περισσότεροι πανεπιστημιακοί αγνοούν τη τη χρήση του πλήκτρου enter είναι τουλάχιστον αστείο, ειδικά όταν πρόκειται για καθηγητές θετικών σχολών. Η απάντηση στο ερώτημα είναι πολύ απλή. Κάποιος μεταπτυχιακός φοιτητής ή κάποιος υπεύθυνος των δικτύων του Ε.Μ.Π. έστεισε το indymedia. Μάλιστα μπορεί να το έστεισε στο παρελθόν και απλά κανείς να μη το διέγραψε γιατί δεν γνώριζε την ύπαρξή του (συνήθως δεν τα ψάχνουν και πολύ).