Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Δεν έχει κλείσει ακόμη το νεοναζιστικό Indymedia

Ο πρύτανης του Μετσοβείου ανέχεται

ή τελικά πριμοδοτεί την λειτουργία

του Νεοναζιστικού Indymedia;



Η αστυνομία στη Γερμανία συνέλαβε την Τρίτη δύο νέους υπόπτους για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον του επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Πάσαου, στο νότιο τμήμα της χώρας, που είχε «στοχοποιηθεί» από τους νεοναζί.
Η αστυνομία στην Πάσαου εκτιμά ότι ο επικεφαλής της έγινε στόχος λόγω της σκληρής του στάσης έναντι των τοπικών νεοναζιστικών οργανώσεων, που ορκίστηκαν εκδίκηση.
Στη χώρα μας, στην Ελλάδα, ακόμη δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία για την στοχοποίηση, μέσω του Indymedia, άνδρα της ασφάλειας. Η στοχοποίηση που έγινε ήταν απόλυτα συγκεκριμένη, δίνοντας πλήρη στοιχεία, διεύθυνση κατοικίας και οικογενειακή κατάσταση… προτρέποντας στην εξαφάνισή του.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κτηνωδία, ίσως όμως μία λέξη να είναι αρκετή για να περιγράψει τον χώρο του Indymedia από όπου προήλθε η στοχοποίηση αυτή: ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Όσο και αν φωνασκούν οι περί αυτού τυρβάζοντες θαμώνες των Εξαρχείων, οι βουλευτές του Συνασπισμού που τους αγκαλιάζουν και οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι, δεν μπορούν να αποποιηθούν τις νεοναζιστικές τους πρακτικές. Πρακτικές που καταδικάζονται σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, αλλά που συνεχίζουν να γίνονται ανεκτές (με άγνωστες, αλλά σίγουρα δυσάρεστες συνέπειες, στην Ελλάδα)!!!
Χρέος της πολιτείας είναι η άμεση παύση λειτουργίας του Indymedia, που λειτουργεί σε server του Μετσοβείου και επίσης η άμεση σύλληψη σειράς ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για τα επεισόδια που έπληξαν και κατέστρεψαν το κέντρο της Αθήνας, αλλά και για τις προτροπές για έγκλημα που διατυπώνονται ξεκάθαρα μέσα από τις ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ιστοσελίδες του.
Κωνσταντίνος

5 σχόλια:

vorioipirotis είπε...

Paidia valte kai ayto san dimosieyma

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=949078

vorioipirotis είπε...

kai ayto

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=949085

vorioipirotis είπε...

kai veviloseis mnimion

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=949091

press-gr είπε...

Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις, για να πεισθούμε ότι το ναζιστικό indymedia πρέπει να κλείσει.
Το ερώτημα είναι:
ποιός εμποδίζει τον Καραμανλή να το κάνει;
Θα θελα πολύ να του το ρωτήσω!
Προσωπικά και να τον βλέπω στα μάτια!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτα τα τομάρια δεν τολμάει κανένας να τα συλλάβει;Τι σκοπούς εξυπηρετούν βρε παιδιά;