Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Ανθελληνική δράση του Indymedia στην ακριτική Ξάνθη


Λειτουργούν επικίνδυνα και αντεθνικά


Σκοπεύουν να φέρουν αναστάτωση

σε χριστιανούς και μουσουλμάνους

Τελικά, τις τελευταίες ημέρες όποια πέτρα και αν σηκώσουμε θα βρούμε από κάτω το γνωστό Indymedia να οργανώνει κάθε είδους ενέργεια κατά του Ελληνικού κράτους. Δεν σταματά τη δράση του στην Αθήνα και προσπαθεί μέσω ηλιθίων να εξαπλωθεί και στην επαρχία, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα εθνικά σημεία της χώρας.
Μία επίσκεψη στον ιστότοπο που φιλοξενείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αρκεί για του λόγου το αληθές. Σήμερα, τα «στρατιωτάκια» του Indymedia κατέγραψαν στο παράνομο και επικίνδυνο (για όλους και για όλα) ιστολόγιό του σχέδιο κατά της ομόνοιας του πληθυσμού της Θράκης και ιδιαίτερα της Ξάνθης.

Θαυμάστε το κείμενο του «κουκουλοφόρου» «αντιεξουσιαστή» «δημοκρατικού αγωνιστή» και προσέξτε το τέλος, όπου γίνεται αναφορά και σχεδιασμός σχετικά με την αναταραχή στην ειρηνική διαβίωση των χριστιανών και των μουσουλμάνων στον νομό Ξάνθης.
Προτείνεται η τύπωση δίγλωσσων(!!) προκηρύξεων και μοίρασμά τους στο Σαββατιάτικο παζάρι (που κατεβαίνουν πολλοί Πομάκοι αλλά και χριστιανοί), αλλά και σε όλα τα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια. Η αναφορά επίσης στην συσπείρωση των λαών της Θράκης, εναντίον (των Ελλήνων) τους, προδίδει τον συγγραφέα και την σκοπιμότητα του λαμπρού ανθελληνικού του κειμένου.
Επειδή στο Indymedia έχουν κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο και δεν λειτουργεί, αποδεδειγμένα πλέον, εκτός κάθε ελέγχου και κατά κάθε έλληνα και ελληνικού συμφέροντος, ένας εισαγγελέας θα πρέπει να αναλάβει την υπόθεση και να σύρει μπροστά στο νόμο το κάθε ανεγκέφαλο «αθώο παιδάκι» και τον κάθε πράκτορα της Άγκυρας που ψάχνει ευκαιρίες για να μπορέσει να δημιουργήσει έριδες, θέματα και προβλήματα στις σχέσεις των Πομάκων (ιδιαίτερα) και των παιδιών τους, με τον χριστιανικό πληθυσμό.
Ο πράκτορας που ανέλαβε δράση μέσω του Indymedia δείχνει και τους σαφείς προσανατολισμούς της γείτονος Τουρκίας, να εκμεταλλευθεί και την παραμικρή ευκαιρία προκειμένου να «κερδίσει» έστω κι έναν Έλληνα μουσουλμάνο πολίτη. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί σαφέστατη παραβίαση του νόμου περί ώθησης Ελλήνων πολιτών σε έκνομες πράξεις και μάλιστα αντεθνικές πράξεις, με αποτέλεσμα την διασάλευση της ειρήνης στην συγκεκριμένη ευαίσθητη εθνικά περιοχή.
Το Indymedia προσφέρει φιλοξενία σε κάθε ανθελληνικό στοιχείο, για να καταφέρει με τη σειρά του να «πιέσει» την ελληνική κυβέρνηση ώστε να ικανοποιηθούν οι πράκτορες εργοδότες του. Φυσικά, εσείς θα σκεφθείτε (και όχι άδικα) πως αυτό είναι φυσικό κι επόμενο, μετά τις θέσεις και τις δηλώσεις των μελών του Συνασπισμού (Τσίπρας, Αλαβάνος κ.α.) και των συνιστώντων του.
Τα συμφέροντα των πρακτόρων και οι δράσεις τους οργανώνονται πλέον ολοκάθαρα μέσα από το Indymedia, που δίνει πρόσφορο έδαφος στους Τούρκους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Στην περίπτωση αυτή, μάλιστα, αναλαμβάνει να οργανώσει την ανθελληνική ενέργεια διευκολύνοντας στον μέγιστο βαθμό τα (σταθερά) σχέδια συγκεκριμένων πληρωμένων πρακτόρων.
Τα άρρωστα μυαλά των «ηγετόρων» και των «στρατηγών» των κουκουλοφόρων καθώς και του Indymedia (σε κάθε περίπτωση είναι οι ίδιοι πληρωμένοι από τον Σόρος ανθέλληνες) δεν διστάζουν να καταστήσουν την Θράκη χώρο μάχης και ανεξέλεγκτης δράσης πρακτόρων.
Μολών λαβέ αχρείοι
Μολών λαβέ ασυνείδητοι
Μολών λαβέ εφιάλτες
Ελάτε και θα πάρετε αυτό που λατρεύετε…
Αναγνώστης
Υ.Γ.: Και για να ενημερωθεί και ο συγγραφέας του κατάπτυστου μισελληνικού κειμένου, οι Πομάκοι σήμερα μιλούν και γράφουν Ελληνικά, με δική τους απόφαση, παρά τις πιέσεις που τους ασκούνται (μέσω Ισλάμ) από τους έμμισθους πράκτορες της Τουρκίας. Οι Πομάκοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως μητέρα πατρίδα τους, γνωρίζουν την ιστορία τους και την σχέση τους με την χώρα αυτή. Δεν χρειάζονται πληρωμένα πρακτορίδια να τους υποδείξουν τον δρόμο προς την πολιτιστική, πολιτισμική και γλωσσική τους καταστροφή. Έχουν απομακρυνθεί από τις «σειρήνες» αυτές, αμετάκλητα, όταν συνειδητοποίησαν πως είναι Έλληνες, με αποδεδειγμένη την Ελληνικότητά τους…
Εδώ βρίσκεται η κατάπτυστη καταχώρηση του Indymedia

2 σχόλια:

Селин είπε...

How can you even think about this!
Have you ever heard about FREEDOM OF SPEECH!!! It's a human right! You can dislike the people who write in this site, but they are HUMANS and the MUST HAVE A RIGHT TO SPEAK!
You can read here what is a real violence http://katadimadim.blogspot.com/ !

Master Yoda είπε...

we think it because we are ellines and we are free to separate provocateur for violence from good anarchist sites.

this site provoke for violence and the servers are hosted by greek national university!!!

p.s. go advise your people bulgarian girl ...

εδω ειναι ελλαδα , παρτε το χαμπαρι λαμογια , δεν τους "κοιμησατε ολους με την τηλεοραση και τα καναλια σας