Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!

http://el-gr.facebook.com/group.php?gid=47357448981

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ GROUP "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA!" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Παρακάτω παραθέτουμε επίθεση που δέχθηκε το γκρούπ στο Facebook από έναν θλιβερό τραμπούκο του Indymedia (ο οποίος απείλησε ανοιχτά και μέλη του γκρουπ μέσω μυνημάτων), του οποίου το όνομα και τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης από τη Δευτέρα το απόγευμα. Το όνομα του είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη:

"ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ!"

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Να τους χαίρονται αυτοί που τους στηρίζουν, αυτοί που υποτίθεται αγωνίζονται για το λαό και την εργατική τάξη!!!!!!!

- είπε...

AKOMH NA TO KLEISEI O PEOKROUSTIS KARAMANLIS?

Unknown είπε...

το μηνυμα που παρουσιαζετε οτι εστειλε ενας αναρχικος ειναι ψευτικο. Δημιουργησατε εσεις ενα fake profile του και μεσα απο αυτο βριζατε στην ομαδα σας για να εκνευρισετε τους δικους σας και μετα με τη σειρα τους να τον απειλουν!!! Και αυτο ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ αρα ειναι αηδιες αυτα περι "διωξης που εχει τα στοιχεια του" κλπ. Και ενω ξερω οτι δεν θα αναρτησετε το σχολιο μου, παρόλα αυτα ειμαι περιεργη.