Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Καταδικάστε τα blogs που παρακινούν σε επεισόδια - Είναι επικίνδυνοι


Καταδίκη στους υποκινητές

των επεισοδίων, του χάους και


στους εχθρούς της δημοκρατίας


Με λύπη μου μεγάλη παρατήρησα μία σειρά από ιστολόγια (blogs) αριστερής ιδεολογίας να παρακινούν, με ανακοινώσεις τους, σε συνέχιση των επεισοδίων.
Λυπάμαι πολύ που οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων ιστολογίων και οι ομάδες ανθρώπων που γράφουν γι αυτά, αντιπροσωπεύοντας την αριστερά, έχουν παρανοήσει πλήρως τις κατευθύνσεις, τον ρόλο και τις πρακτικές που χαρακτηρίζουν την αριστερά σαν ιδεολογία και σαν κίνημα, αλλά χρησιμοποιούν πρακτικές μυστικών υπηρεσιών που εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδρεύουν στα Εξάρχεια και κινούνται ελεύθερα σε όλη τη χώρα.
Αυτές τις ημέρες αποδείχθηκε πως ενεργούσαν συγκεκαλυμμένα προκειμένου να αλώσουν συνειδήσεις και να οδηγήσουν σε ακραίες και φασιστικές αντιλήψεις περί αγώνων, διεκδικήσεων και τρόπου ζωής των κοινωνιών. Σήμερα αποδεικνύουν περίτρανα ποια είναι τα όνειρά τους για την Ελληνική κοινωνία και τι πραγματικά επιδιώκουν να «προσφέρουν» σε όλους τους πολίτες και στην καθημερινότητά τους.
Καταδικάστε όλοι, με την συμπεριφορά σας και απομονώστε αυτά τα ανθρωπάκια που έχουν την εντύπωση πως μπορούν να επιφέρουν το χάος στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, τον πολιτισμό, την διανόηση και τις επιστήμες.
Καταδικάστε αυτούς τους μισάνθρωπους, που μοναδική τους επιθυμία είναι η πλήρης ισοπέδωση και η ανάδειξή τους, μέσα από τις στάχτες, ως ηγετική και αντιπροσωπευτική κοινωνική δύναμη.
Καταδικάστε αυτούς που υπονομεύουν το μέλλον σας και καταστρέφουν όλα όσα μέχρι σήμερα δημιουργήσατε.
Καταδικάστε αυτούς που επιθυμούν την παράδοση της χώρας στο μίσος και την βαρβαρότητα.
Καταδικάστε τους ψεύτες, τους κλέφτες, τους δολοφόνους ψυχών και τους βιαστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το μοναδικό τους όπλο για να καταστρέψουν την δημοκρατία των πολιτών, είναι η ίδια η δημοκρατία που εμείς τους προσφέρουμε απλόχερα.
Καλώ κι εγώ όλα τα ιστολόγια μαζί να καταδικάσουν αυτά τα ιστολόγια και τις πρακτικές τους που οδηγούν στην διάλυση των πάντων. Έχουνε μπει ανάμεσά μας, χρησιμοποιούν τον λόγο μας για να δημιουργήσουν νέα θύματα...
Και τότε θα είμαστε συνυπεύθυνοι επειδή τους το επιτρέψαμε

Κωνσταντίνος

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αναρχικοί indymedia και Πολυτεχνείο
http://www.thermopilai.org/content/anarxikoi-indymedia-kai-polytexneio
Αυτό που αποτελεί μεγάλη έκπληξη προς εμάς είναι η ανακάλυψη ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα φιλοξενείται σε εξυπηρετητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Δηλαδή για να το πω με απλά Ελληνικά το ίδρυμα που καίνε οι αναρχικοί φιλοξενεί την ιστοσελίδα τους!

1. Ερωτάμε τον κύριο Πρύτανη αν αληθεύει αυτό;
2. Με ποιο κριτήριο φιλοξενούνται ιστοσελίδες σε εξυπηρετητές που ανήκουν σε Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα;
3. Φιλοξενούνται άλλες σελίδες άλλων οργανώσεων;

Εθνικιστές Εκπαιδευτικοί είπε...

ΜΠΡΑΒΟ φίλε..θα σε στηρίξουμε ΟΛΟΙ


ethnikistesekpaideytikoi.blogspot.com