Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ (ΚΑΙ) Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Να αναλάβει τις ευθύνες του και ο προοδευτικός "καλλιτέχνης" Λάκης Λαζόπουλος, ο Αριστερός επαναστάτης με τις δεξιές τσέπες, που σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έδωσε μάθημα υποκρισίας και αλητείας. Παραθέτουμε τη στιχομυθία με τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου:

Σρόϊτερ: Τι θα λέγατε σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε;
Λαζόπουλος: Να μην σταματήσουν!

Αυτός είναι ο ξεκαρδιστικός κύριος Λάκης Λαζόπουλος, ο Αριστερός του Κολωνακίου, της Εκάλης, των πολυτελών BMW. Kαλούμε όσους καταστηματάρχες και μεροκαματιάρηδες έχασαν το βιός τους από τις βιαιότητες των βάνδαλων, να ζητήσουν δικαστικά αποζημιώσεις και από τον κ.Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος με την περιουσία που διαθέτει σίγουρα δε θα δυσκολευτεί καθόλου να τους αποζημιώσει. Άλλωστε και ο ίδιος είναι ηθικός αυτουργός, καλώντας δημόσια τους βάρβαρους με τις κουκούλες να καταστρέψουν τους κόπους μιάς ζωής συμπολιτών τους. Ιδού η Ρόδος, ιδού και πήδημα Λάκη Λαζόπουλε.

7 σχόλια:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Πείτε στον Λαζόπουλο να κλείσει το στόμα του γιατί είναι ανοιχτός ο κώλος του και κάνει ρεύμα και βρωμάει

Vanessa είπε...

Γιατί να τον ενδιαφέρει τον Λαζόπουλο και τον κάθε Λαζόπουλο;Κρέας για την κρεατομηχανούλα του θέλει ο κύριος,και μάλιστα έτοιμη,γιατί να μπαίνει στον κόπο να λερώσει ο ίδιος τα χεράκια του να κόψει το κρέας;Λες και κινδυνεύει η αμαξάρα του,οι βιλίτσες του,τα μηδενικούλια του στους τραπεζικούς του λογαριασμούς???

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες φίλε τα 2 σπίτια που έχει στην Απάνω Χώρα στη Σέριφο και παραθαλάσσιες εκτάσεις στο ίδιο νησί.
Κανονικά, για τις δηλώσεις του πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.
Στην ίδια γλοιώδη συνομωταξία της ψευτο-αριστεράς του Κολωνακίου και του Life Style είναι το καλοπληρωμένο παρλιακό του LIFO και του ΣΚΑΙ Πιτσιρίκος. Και αυτός υποκινούσε σε βανδαλισμούς: http://pitsirikos.blogspot.com/

Το έχω ξαναπεί: Λάθος μαγαζιά και λάθος περιουσίες κάψανε. Ελπίζω, την επόμενη φορά να καούν τα σωστά μαγαζιά και τα σωστά σπίτια (μόνο που είναι πάρα πολλά και καλά φυλασσόμενα).

Sakis Bar. είπε...

ΚΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Vanessa είπε...

Mono pou o Makis,exei pente astunomikous kai ton "fulane" opote den endiaferetai ean esu-ego-oi manades mas-oi paterades mas tin ora pou pigainoume gia to merokamato skasei mia vomva pano mas.Kai se o,ti afora tin istoria me ton pitsirika,krima pou pethane,alla den einai oloi oi astunomikoi kafroi,opos den ta pairnoun oloi oi giatroi,opos den einai tempelides oloi oi kathigites.Kai oi astunomikoi,einai paidia autis tis koinonias,einai t'aderfia mas,oi filoi mas,oi kollitoi mas,ta xaderfia mas,pou trone molotof toses meres gia 700 euro,kai den xeroun an tha xanagurisoun spitia tous.Kai den xero an kanena sas exei suggeni astunomiko,ego exo kai protou vanthmou kai einai kai sta MAT,kai protoi autoi katigorisan to peristatiko,alla otan theloun na vgoun sta kanalia na milisoun den "poulane" kai etsi den akougontai

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Λάκη Λαζόπουλε!Συγχαρητήρια.Πολύ ψηλά τον αμανέ έχει πάρει.Δεν το περίμενα απο αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλυτερος απατεωνας της τηλεορασης ειναι ο Λακαρος, ο επαναστατης των 7.000.000.Και ακομα πιο βλακες τα φουκαριαρικα αδαη πιτσιρικια που πανε και τον αποθεωνουν ακομα και με συνθηματα στις εκπομπες του.
Τετοιους απατεωνες θελουν να βγαζουν προς τα εξω τα κομματα,για να παιρνουν με το μερος τους χαζους και ανωριμους πολιτες.