Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

To INDYMEDIA καλεί να κατεβάσουνε τις ελληνικές σημαίες που είναι έξω από τις εκκλησίες απόψε το βράδυ

Όπως βλέπετε καλούνε σε κατέβασμα των σημαιών (προφανώς αναφέρονται στην Ελληνική και στην Βυζαντινή σημαία) που είναι έξω από τις εκκλησίες σήμερα το βράδυ (δηλ 25 προς 26 Δεκεμβρίου):

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τα κακομαθημένα τεμπελόπαιδα, ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος ξεκαθαρίζει ότι "επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθοδοξία" σε αυτή τη χώρα.
Συνεπώς όταν εορτάζονται μεγάλες εορτές (όπως πχ τα Χριστούγεννα, που η Θεία Λειτουργία γίνεται χαράματα, συνήθως 5:30-8 το πρωί , ή το Πάσχα που στις 12 μμ το βράδυ ψάλλεται στους περιβόλους των ναών το Χριστός ανέστη) θα χτυπάει η καμπάνα, είτε το θέλουνε είτε όχι.
Τι να κάνουμε έχει και η πλειοψηφία δικαιώματα στη χώρα αυτή.
Αν δεν τους αρέσει αυτό το σύνταγμα και αυτή η χώρα να πάρουν χρήματα από τον μπαμπάκα τους και να πάνε σε κάποιο πιο "άχρωμη" χώρα για να ζήσουνε.


Σε τελική ανάλυση και εμάς δεν μας ρώτησαν ποτέ αν συμφωνούμε να κλείνουνε τους δρόμους κάθε φορά που θυμούνται ότι θέλουνε να κάνουν "επανάσταση".



Επικαλούνται μάλιστα τον "εργαζόμενο λαουτζίκο" που θέλει να κοιμηθεί.
Αλλά τον ξεχνούνε τον "λαουτζίκο" όταν του καίνε το αυτοκίνητο (για να βιώσουνε στιγμές επανάστασης) ή όταν ο εργαζόμενος χάνει την εργασία του αφού το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν πυρπολήθηκε από αναρχικούς.
Επίσης δεν αναρρωτήθηκαν οι πλούσιοι μπούληδες, τι κοινό θα μπορούσανε άραγε να έχουνε αυτοί με τον "λαουτζίκο".
Ευτυχώς συλλαμβλάνονται καμιά φορά αναρχικοί, και αποκαλύπτονται τα στοιχεία τους (κάτι γιοι βουλευτάδων και κάποιοι κάτοικοι ακριβών προαστίων).



  • Απειλές εναντίων "αντιφρoνούντων" ,
  • εξυβρίσεις του Θείου βρέφους (με το μαχαίρο στο λαιμό του Χριστού σε άλλη τους ανάρτηση), τώρα και
  • απειλές εναντίων εκκλησιών (στα σχόλια προτρέπουν ακόμη και σε κάψιμο των εκκλησιών)
  • και προτροπές βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου.

Κατά τα άλλα, το Indymedia είναι απλά "αντιπληροφόρηση" για κάποιους καλοβολεμένους αριστερούς "δημοκράτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: