Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Η σκανδαλώδης απελευθέρωση αναρχικών λόγω συγγένειας ...!



Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν και ο Υφυπουργός υπάκουσε!

Το βιντεάκι αυτό είναι μοναδικό, υπό την έννοια ότι την είδηση που έχει, την έδειξε μόνο το Δελτίο Ειδήσεων του «Στάρ», απ' όπου και το πήραμε την Δευτέρα 7-12-09:

Την Κυριακή, μεταξύ των 200 συλληφθέντων αναρχικών στην Θεσσαλονίκη ήταν και τα 3 παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.

Ο Κουράκης, μαζί με την επίσης βουλευτίνα του Σύριζα, Λίτσα Αμμανατίδου, πήραν τηλέφωνο τον εκ του Συνασπισμού προερχόμενο, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, για να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες.

Πράγματι, ο υφυπουργός έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά, κι ας είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω με βόμβες μολότωφ!

Θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο τον κ.Βούγια να λέει στην αστυνομική συντάκτρια του «Στάρ» ότι απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μήν έχουμε περισσότερα επεισόδια..!

Επίσης (στο 0:59 του βίντεο) θα ακούσετε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη να δηλώνει στην κάμερα πως είναι υπερήφανος που και τα τρία του παιδιά συμμετέχουν στις διαδηλώσεις των αναρχοαυτόνομων, γιατί αγωνίζονται για Κοινωνική Δικαιοσύνη..!

Η διαφορά φυσικά των "αγωνιζόμενων" παιδιών του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπόλοιπους "επαναστάτες" είναι ότι αυτοί έχουν πατέρα βουλευτή και μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι που δεν έχετε τα...μέσα συνεχίστε και....τί να κάνουμε...κάποιοι πρέπει να συλληφθούν κιόλας. Αλλά φυσικά όχι τα παιδιά τα δικά μας...! Επαναστάτες, αλλά με μέτρο...! Και φυσικά με Επώνυμο.

Συγχαρητήρια στις δημοκρατικές και οικογενειακές διακρίσεις εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον υφυπουργό...! Από την άλλη πλευρά...προς τιμήν του Αντιπροέδρου της βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτη δεν υπήρξε παρόμοια ενέργεια, για τα δικά του παιδιά τα οποία επίσης συνελήφθησαν. (σ.σ.ο συνιστολόγος δεν έχει ενημερωθεί πως κατόπιν πολιτικής του παρέμβασης του κ. Νιώτη οι προσαγωγές των 2 παιδιών του μετατράπηκαν σε συλλήψεις και κατόπιν αφέθησαν ελεύθεροι κλικ εδώ στο Υ.Γ. Το κατήγγειλαν βουλευτές εχθές στις ειδήσεις του Άλτερ)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: