Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Η ΟΛΜΕ στηρίζει το Indymedia!! Δάσκαλοι ... για τα πανηγύρια ... !

Με ένα "λιτό" (sic) κείμενο και με επιχειρηματολογία μαθητή Δημοτικού η ΟΛΜΕ, επικαλούμενη τον Βολταίρο (ξανά sic), σπεύδει να υποστηρίξει το indymedia με επιχείρημα την "ελεύθερη έκφραση όλων των ιδεών".
Για όσους δεν γνωρίζουν, το indymedia, διαδικτυακό στέκι των "αναρχικών" (κατά άλλους χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος) κατηγορήθηκε για σειρά ποινικά κολάσιμων αναρτήσεων με αποτέλεσμα να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Πρύτανη του ΕΜΠ, διότι ο εξυπηρετητής του φιλοξενούσε και μάλιστα δωρεάν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.


Ρωτάμε λοιπόν το Προεδρείο της ΟΛΜΕ:
  • Ελεύθερη έκφραση ιδεών είναι η ύβρις νεκρών;
  • Ελεύθερη έκφραση είναι η στοχοποίηση ανθρώπων ή
  • η πρόσκληση για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Και φυσικά όλα αυτά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε κατά πόσο απολαμβάνει την ελευθερία της έκφρασης ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Πεππές (της ΔΑΚΕ, μάλιστα) ή εάν είναι "όμηρος" ανίερων συμμαχιών αναρχο-αριστερών αποχρώσεων (και δεν αναφέρομαι στην ΕΣΑΚ του ΚΚΕ) εντός του ΔΣ.

Ρίξτε μια ματιά, κάτω από το ψήφισμα βρίσκονται ενδεικτικές αναρτήσεις του indymedia για να καταλάβετε για ποια "ελευθερία έκφρασης ιδεών" μιλάμε.

http://www.scribd.com/doc/23511593/indyEMP











Δεν υπάρχουν σχόλια: