Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ταφόπλακα της "εξέγερσης" των κουκουλοφόρων

Η στυγερή απόπειρα δολοφονίας του 21χρονου αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη από τρομοκράτες στα Εξάρχεια σήμανε και τη λήξη της "κουκουλοφόρας εξέγερσης". Ήταν το τέλος της σικέ επανάστασης των βανδάλων και των δήθεν αναρχικών-αντιεξουσιαστών με τα adidas και τα Gant. Το μακρύ χέρι της ακρο-αριστεράς, δηλαδή η Τρομοκρατία (λέγε με 17 Νοέμβρη, ΕΛΑ, Επαναστατικός Αγώνας κλπ...) βρήκε την ευκαιρία να δράσει ξανά, να σπείρει και πάλι το φόβο στην ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα τώρα, σε μιά περίοδο που η αστυνομία περνάει μεγάλη κρίση. Το πιό εντυπωσιακό της υπόθεσης δεν είναι ούτε η απεχθής τρομοκρατική δράση της άκρας αριστεράς, την οποία γνωρίζαμε πολύ καλά, αλλά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι "εξεγερμένοι" αντιεξουσιαστές έβαλαν την ταφόπλακα στην ίδια τους την ψευδο-επανάσταση. Η συμπεριφορά των κατά τα άλλα λαλίστατων μπλογκερς (που πρόσκεινται στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ) όπως ο Άνεμος, ο ΠρέζαTV, ο Giantakos, τα καλόπαιδα του Jungle-Report και οι λοιπές αμοιβάδες, η συνωμοσιολογική μπουρδολογία που αναπτύχθηκε στο Indymedia και η ένοχη σιωπή ορισμένων, ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ, ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΝΕΚΡΟ, 20ΧΡΟΝΟ, είναι δεικτική του ανύπαρκτου πολιτικού και κοινωνικού τους πολιτισμού. Απεναντίας, αυτά που βρήκαν να πούν, χωρίς ίχνος ντροπής, ήταν τρία πράγματα:

1. Να προβάλουν το πανηλίθιο επιχείρημα ότι ο 21χρονος Δημήτρης Μαντζούνης ΔΕΝ σκοτώθηκε, αλλά απλά τραυματίστηκε. Κάποιοι το πήγαν ακόμη μακρύτερα, γράφοντας πως δε διατρέχει κίνδυνο ο "μπάτσος". Δηλαδή μας λένε ότι έπρεπε να είχε πεθάνει ο Διαμαντής, να είχε χάσει άλλη μιά μάνα το παιδί της, να είχε πάει άλλο ένα νεαρό άτομο στο χώμα, γιά να βρουν να πούν δυό κουβέντες, γιά να εξοργιστούν όπως έκαναν με τον Αλέξη. Ορισμένοι, αρκέστηκαν στο να "καταδικάσουν" την ενέργεια των τρομοκρατών. Θα έλεγαν το ίδιο άραγε εάν βρισκόντουσαν μπροστά στη μάνα του αστυνομικού που χαροπαλεύει. Θα της έλεγαν "καταδικάζουμε το γεγονός, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αστυνομίας";

  • Γιατί ο Διαμαντής Μαντζούνης είναι εξάρτημα του Κράτους-καταστολής, θα της πούνε...

  • Λες και δεν πρόκειται γιά νέο της γενιάς των 700 ευρώ...θα της πούνε.

  • Διότι επέλεξε να μπεί στο σώμα της Αστυνομίας, αντί να διαλέξει ένα άλλο επάγγελμα...θα της πούνε...

  • Γιατί είναι "μπάτσος, γουρούνι και δολοφόνος", σε αντίθεση με αυτούς που τον πυροβόλησαν, θα της πούνε...

  • Διότι σε έναν πόλεμο υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, όπως λένε και στο Ισραήλ, θα της πούνε...

Με τι ηθικό έρεισμα όμως θα συνεχίζουν ορισμένοι να ζητούν τον πλήρη αφοπλισμό της Αστυνομίας, όταν υπάρχουν ελεύθεροι στην κοινωνία στυγεροί τρομοκράτες που έχοντας "απαλλοτριώσει" (ή προμηθευτεί) οπλικό εξοπλισμό; Η "ηθική" είναι έννοια άγνωστη γι' αυτούς.

2. Η δεύτερη ηλιθιότητα είναι ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Ήταν παρακρατικοί, ήταν η ακροδεξιά, ήταν πιθανόν μέλη της Αστυνομίας, ήταν οι μυστικές υπηρεσίες, ήταν το ίδιο το κράτος που πυροβόλησε τον... εαυτό του. Πως μπορούν να γράφουν και να λένε τέτοιου είδους φρικαλέες αστειότητες όταν οι ίδιοι αποκηρρύσουν κάθε είδους "συνωμοσιολογία"; Όταν οι ίδιοι χλευάζανε τις πληροφορίες περί "στημένης εξέγερσης" τον Δεκέμβρη, γράφοντας ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας; Ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος άραγε θα βγεί να πεί τίποτα, να δείξει κανένα θεόπνευστο βίντεο, να κατηγορήσει αυτούς που τόσον καιρό τους χάϊδευε τα αυτιά;

Μιά παροιμία λέει "η πουτάνα κι' αν θέλει να κρυφτεί, η χαρά δεν την αφήνει". Η τραγική προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν την ακρο-αριστερή τρομοκρατία (τα κατακάθια των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη), τους προκαλεί σύγχυση σε τέτοιο βαθμό, ώστε δε μπορούν να στήσουν ούτε μιά συνωμοσιολογική θεωρία της προκοπής. Γιατί πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος γιά να πιστεύει ότι η ίδια η αστυνομία, το ίδιο το κράτος που κατηγορούνται γιά ελλειπέστατη περιφρούρηση του κέντρου της Αθήνας να επιχειρούσαν να χτυπήσουν ένα μέλος τους. Δηλαδή να επιβαρύνουν την ίδια τους τη θέση. Γιά να μας πείσουν μάλιστα, προέβαλαν και κείμενα του δολοφόνου-αρχηγίσκου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται άφησε πίσω του "ορφανά", με σκοπό να συνεχίσουν την αποκρουστική τρομοκρατική τους δράση. Δε μπορούν να πείσουν ούτε καν τους εαυτούς τους πλέον.

3. Ο Διαμαντής Μαντζούνης "ήταν παράπλευρη απώλεια" γιά ορισμένους "κυρίους" του Indymedia. Κυνικοί, απάνθρωποι και οπορτουνιστές. Αυτή είναι, ευτυχώς ή δυστυχώς, η λογική των τρομοκρατών οι οποίοι θέλουν να αυτοαποκαλούνται και "κοινωνικοί αγωνιστές". Οι κοινωνικοί αγωνιστές όμως ούτε χρησιμοποιούσαν λογικές "συλλογικής ευθύνης", ούτε κρυβόντουσαν πίσω από κουκούλες και προκυρήξεις, ούτε έκαναν λόγο γιά "παράπλευρες απώλειες", τη στιγμή που κάποιος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, πολύ χειρότερους από τους προκατόχους τους της 17 Νοέμβρη. Και αυτό γιατί τα μέλη της 17Ν είχαν και κάποιο, απεχθές βέβαια, στοιχειώδες ιδεολογικό υπόβαθρο, μπορούσαν να αναλύσουν κριτικά την κοινωνική κατάσταση σε αντίθεση με τους σημερινούς, πνευματικά κενούς, στυγνούς εγκληματίες του "Επαναστατικού Αγώνα". Η έννοια της "παράπλευρης απώλειας" είναι έννοια ναζιστική και ολοκληρωτική, όπως ήταν και η δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών κατά του Διαμαντή Ματζούνη στα Εξάρχεια πριν από τρείς μέρες.

Οι Τρομοκράτες είναι ψυχροί εκτελεστές. Ακόμη χειρότεροι όμως και από αυτούς είναι αυτοί που τους δίνουν άλλοθι, που τους καλύπτουν εμμέσως πλην σαφώς, που τους προσφέρουν πολιτικό χώρο έκφρασης. Αυτοί που φώναξαν δυνατά και οργισμένα γιά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά τώρα "κάνουν τους κινέζους", είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ των τρομοκρατών. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία, τη Δικαιοσύνη και την ίδια την Κοινωνία. Τελεία και παύλα.
-
JOIN ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK:

5 σχόλια:

Unknown είπε...

όπως ήμουν βέβαιος, εδώ ισχύει ο μετριασμός...

Τι να πει κανείς.

Dimitris είπε...

1."Γιατί είναι "μπάτσος, γουρούνι και δολοφόνος", σε αντίθεση με αυτούς που τον πυροβόλησαν, θα της πούνε..."

Επιλογή του ήταν, όπως άλλοι γίνονται σκουπιδιάρηδες! Αυτός έγινε μπάτσος!

2."Η δεύτερη ηλιθιότητα είναι ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας."

Ξεχνάς τον Νέρωνα, τον Χίτλερ και πολλές άλλες προβοκάτσιες....

3."Ο Διαμαντής Μαντζούνης "ήταν παράπλευρη απώλεια" γιά ορισμένους "κυρίους" του Indymedia. "

Όπως ακριβώς ο φαντάρος που συνέλαβαν και τσάκισαν στο ξύλο οι αστυνομικοί πριν 3 βδομάδες

4."Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"

ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΗΣ = Κράτος τρόμους δλδ κυριαρχεί ο τρομος στο κράτος, δλδ στους πολίτες. Πόσοι αληθινά τρομάζουν; Πόσοι κρατούνται από τρόμο;ε;;

Dimitris είπε...

Κράζεις το indymedia, αλλά και εσύ είσαι με την λογοκρισία έτοιμη... Για να μην σχόλιασω τιςς προβοκάτσιες που έχεις σηκώσει.

Ρε, ούτε δικαίωμα ψήφου δεν πρέπει να έχετε. Ούτε εσείς ούτε αυτοί! Αϊ σιχτιρ, έχετε καταστρέψει την Ελλάδα με τις μαλακίες σας...

spyros1000 είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΛΩΣ...

ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.

ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ..

ΕΜ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ?

ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Το χειροτερο ολων ειναι οτι το internet ειναι ελευθερο και για εσας.
Το ξερω οτι λεω κατι ακραιο αλλα και εσεις δεν κανετε το αντιθετο.
Μετριαστε για να μετριαστουν.
Εξαλλου αδερφε αν το παρεις ιστορια η δεξια ηταν παντα ο κυνηγος και η αριστερα η κυνηγημενη.
Και αυτο το λεει η ιστορια και οχι το Intymedia.
Η διαφορα ειναι οτι εσεις την λεξη εξορια την εχετε για καλο και οι αλλοι για κακο.