Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΣΕ-Ιndy: Χέρι χέρι ακροαριστερά και έμμισθος ανθελληνισμός

Πόσο τυχαίο είναι να μαζεύονται όλα τα ανθελληνικά μπουμπούκια προς υποστήριξη της διαδικτυακής γιάφκας της τρομοκρατίας (Indymedia). Ναι! Ο μέγας... Panayiote Dimitras, εκπρόσωπος του "Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι", έχει κι' αυτός προφίλ στο Facebook και φυσικά είναι μέλος του κατάπτυστου γκρούπ των κουκουλοφόρων που στηρίζει το Indymedia. Τυχαίο; Χα!

Άλλη μία απόδειξη γιά το ποιοί στηρίζουν το θλιβερό δίκτυο των ιδεολογικά ορφανών τέκνων του Κουφοντίνα και του Ξηρού. Τα Παρατηρητήρια, οι ψευτο-"αντιεθνικιστικές" οργανώσεις, οι οσφυοκάμπτες της "προοδευτικής αριστεράς", τα τσιράκια των ξένων αφεντικών και οι φιλο-Σκοπιανοί γυμνοσάλιαγκες των γνωστών ανθελληνικών κέντρων. Το Παρατ. του Ελσίνκι άλλωστε φιλοξενείται συχνά στις αναρτήσεις των κουκουλοφόρων, προμοτάροντας τις βλακώδεις και ανιστόρητες θέσεις των Σκοπιανών περί "μακεδονικής μειονότητας" αλλά και των δήθεν "τούρκων" της δυτικής Θράκης. Καθόλου τυχαίο έαν λάβουμε υπ' όψιν και την κοινή συνισταμένη των αναρχοκουκουλοφόρων με τους έμμισθους εργολάβους του ανθελληνισμού. Και τους δύο τους ενώνουν οι χρηματοδοτήσεις του ιδρύματος Τζορτζ Σόρος και των κάθε λογής περίεργων κύκλων που εφευρίσκουν ανύπαρκτες μειονότητες στα Βαλκάνια.

Κρίμα γι' αυτούς που το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA!" αυξάνει με γοργούς ρυθμούς τον αριθμό των μελών του και μετουσιώνεται σε χώρο συνάντησης Πατριωτών απ' όλη την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή που οι εχθροί της Δημοκρατίας, οι σαλτιμπάγκοι του ίντερνετ και ο ακρο-αριστερός συμφερτός των Indymedia, νιώθουν τον κλοιό να στενεύει επικίνδυνα γύρω τους.

1 σχόλιο:

¨ΔΙΚΤΥΟ" ((ΕΛ)) είπε...

ANARTHITHIKE:

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=55115857291&view=user#/photo.php?pid=30076392&op=1&o=user&view=user&subj=55115857291&aid=-1&oid=55115857291&id=1106257289

Elliniko DNA

GROUP: http://www.facebook.com/group.php?gid=55115857291