Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Οι αναρχικοί απειλούν, στοχοποιούν και λογοκρίνουν ακόμη και μαγαζιά.


Οι αναρχικοί θα αποφασίζουν από δω και μπρος από που επιτρέπεται να δέχεται παραγγελίες ένα κατάστημα. Έτσι. αποφάσισαν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ τυπογραφείο να δέχεται παραγγελίες από τη Χρυσή Αυγή!

Και αφού έτσι αποφάσισαν οι αναρχικοί, 
  • επέδραμαν στο κατάστημα εκτυπώσεων για 
  • να απειλήσουν τον ιδιοκτήτη και 
  • να καταστρέψουν τμήμα του εμπορεύματος.Ολοκλήρωσαν τη δράση τους με το γνωστό τρόπο:  
  • αναγραφή συνθήματος στη βιτρίνα (συκοφαντική δυσφήμιση του καταστήματος) και 
  • διανομή απειλητικών-εκβιαστικών φυλλαδίων.  
 
Μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφίες από το κατάστημα εκτυπώσεων καθώς και τη δ/νση και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη (η ελευθερία σε όλη της το "μεγαλείο").Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς κανένα άγχος μην συλληφθούν: όταν έχεις "πλάτες" τον αριστερό "μπαμπά", δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για τίποτε. Πάντα "καθαρίζει ο "μπαμπάς" με τις γνωριμίες του. Η αριστερά έχει εδώ κ χρόνια μια προνομιακή σχέση με τη δικαιοσύνη.

Καμαρώστε τη "δημοκρατία" τους: 

Αντιφασιστική δράση στα Γιάννενα
από @ 14:21, Τρίτη 3 Ιουλίου 2012
Αντιφασιστική δράση στα ΓιάννεναΟι νεοναζί της χρυσής αυγής σε μια προσπάθεια να βγουν απο τις τρύπες τους στα Γιάννενα, ανέθεσαν στο κατάστημα εκτυπώσεων Α. Έξαρχου την εκτύπωση αυτοκόλλητων και μπρελόκ της συμμορίας τους. Την Παρασκευή 29/6 αντιφασίστες/τριες επισκέφθηκαν το μαγαζί του 'Εξαρχου με σκοπό να δωθεί ένα σαφές μήνυμα πως η συνεργασία με τους ναζί δεν είναι ανεκτή και δεν θα μείνει αναπάντητη, και να καταστραφεί το φασιστικό υλικό. Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, γράφτηκε σύνθημα στη τζαμαρία, και βρέθηκαν κάποια αυτοκόλλητα τα οποία καταστράφηκαν. 

athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1410737

Δεν υπάρχουν σχόλια: