Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κλέψανε τα φωτοτυπικά....αλλά κατόπιν συνεννόησης με τους φύλακες!!!

Δείτε το κείμενο:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

από καταληψίες 6:31μμ, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010


Σήμερα 23/2 καταλαμβάνεται το κάτω Πολυτεχνείου με σκοπό την ανάδειξη της παρατεταμένης καταστολής που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο χρόνο. Από τις μπατσοκρατούμενες γειτονιές, τις συλλήψεις αγωνιστών με ψεύτικες κατηγορίες, τις εισβολές σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και σπίτια αγωνιστών μέχρι τις άρσεις ασύλου και τις κρατικές δολοφονίες.

Αφορμή μας στάθηκε η χυδαία εισβολή μπάτσων στην Πολυτεχνειούπολη, το βράδυ του Σαββάτου, μετά από άρση ασύλου με εντολή του πρύτανη (Μουτζούρη), σε μια προσπάθεια να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντια στο άσυλο.

Απέναντι στις κατασταλτικές τους κινήσεις, απαντάμε κρατώντας υπό κατάληψη μέχρι τουλάχιστον αύριο το βράδυ το κάτω πολυτεχνείο. Χρησιμοποιείται έτσι ουσιαστικά το άσυλο και ενισχύεται η αυριανή μαζική διαμαρτυρία ενάντια στην επιβολή του κοινωνικού προτύπου που μας θέλει να δουλεύουμε και να καταναλωνουμε με πλήρη υποταγή.

Καλούμε σε συνέλευση της κατάληψης σήμερα στις 10 το βράδυ στο κτίριο Γκίνη.

ΥΓ: Ο πρόεδρος της σχολής των αρχιτεκτόνων γελοιοποιείται με τις βεβιασμένες και σπασμωδικές κινήσεις lock-out και τις δηλώσεις του περί κλοπών φωτοτυπικών μηχανημάτων. Τα φωτοτυπικά τα πήραμε μετά από συνεννόηση με τους φύλακες για τους σκοπούς της αντιπληροφόρησης.

πλήρωνε λαέ για να κάνουν αντιπληροφόρηση (παραπληροφόρηση) οι προκόπηδες των εξαρχείων και της θολοκουλτουριάς!
Δεν τους φτάνουν οι επιδοτήσεις που παίρνουν οι επαγγελματίες ινστρούκτορες τους...τώρα κλέβουν και μάλιστα κατόπιν συννενόησης!

Απορίες
οι φύλακες που συνεννοηθήκανε να δώσουν τα μηχανημάτα, τα δώσανε από τον μισθό τους ή από την προίκα τους;;;


Ο πρύτανης πως θα τα αντικαταστήσει; θα τα βάλει από την τσέπη του ή θα ζητήσει πάλι από τον μόχθο του Έλληνα να καλυφθούν οι λεηλασίες των άπλυτων;

και τέλος....για τις αρχές τι σημαίνει τέλεση αδικήματος;;; η κλοπή δεν είναι άδικημα; ή είναι αδίκημα για όλους τους άλλους εκτός από τους κρατικοαναθρεμένους δήθεν αντιεξουσιαστές;;;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: