Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009

Χρυσοχοΐδης:"Μικρά παιδιά" οι εγκληματίες κουκουλοφόροι που κατέκαψαν την Αθήνα

Με τροπολογία που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, η κυβέρνηση προχωρά στην κατάργηση της νομοθετικής διάταξης που καθιστά αυστηρότερη την ποινική μεταχείριση των κουκουλοφόρων.

Τη σχετική εισήγηση έκανε στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης.Ο κ. Καστανίδης υπενθύμισε ότι η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, αποτελεί προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης.Την απόσυρση του νόμου για τις κουκούλες προανήγγειλε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας την Πέμπτη στο Mega.

O κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε το νόμο «αστεία ρύθμιση» ανέφερε πως «δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τέτοιες πολώσεις με το χώρο της νεολαίας» και συμπλήρωσε πως «δεν χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις που ποινικοποιούν συμπεριφορές κυρίως μικρών παιδιών».

(σημ "εν κρυπτώ" :Μετά τους "επιστήμονες" του Σαλιαρέλη,μας προέκυψαν "τα μικρά παιδιά" του Χρυσοχοίδη..Στην φωτογραφία παραπάνω ο Έλληνας Φον Μπράουν κατα την παρασκευή προωθητικού πυραύλων.Στο τέλος της ανάρτησης το υπόλοιπο "επιστημονικό τήμ".)http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: