Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Απαράδεκτη η αξίωση του ΟΤΕ να διακοπεί η λειτουργία Athens Indymedia, λέει ο ΣΥΝ


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣYNΑΣΠΙΣΜΟΣ την ενέργεια του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο τού ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού.
«Μια τέτοια πρωτοφανής πρωτοβουλία αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΝ και προστίθεται ότι.. «το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή».
Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν, καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

ephee είπε...

Ε ΔΗΛΑΔΗ Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ!
Ε Λ Ε Ο Σ !

Τελικά μήπως νιάου νιάου στα κεραμμύδια δεν κάνει ο σουβλατζής με την απόχη;

Ελπίζω να το κλείσουν το μπουρδέλο, να ησυχάσουμε από αυτή την "ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης" που καίει, σπάει, σκοτώνει και κάνει πλιάτσικο!


©

ephee είπε...

O ΣΥΝ για άλλη μια φορά στο πλευρό των αναρχικών..
(και μετά μου λες εμένα για δημοκρατία)
Κι από την άλλη ψίθυροι λένε πως η ΕΥΠ κρατάει ανοιχτό το indymedia για να παρακολουθεί κινήσεις και διασυνδέσεις..
Κολοκύθια με τη ρίγανη έχω να πω..
Άκρη δε θα βρουν για κανέναν, αλλά ακόμα κι άν έβρισκαν, αυτό το μίασμα είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, τέσσερα φυτρώνουν..


©

Αιολος είπε...

Βαρεθηκα τα σχολια ανευ ουσιας, αν δεν τοχεται παρει χαμπαρει ζουμε στην εποχη που αυτα τα μουλοσπερματα της κοινωνιας εχουν παρει το πανω χερι με την προτροπη των γνωστων πολιτηκων χωρον και την ανοχη των γνωστων LIFE STYLE οικογενειων τους.Το ζητουμενο ειναι ποσο ακομα θα καθομασται στον καναπε του σπιτιου μας και θα τους ανεχομασται. Μηπως,λεω μηπως θα επρεπε και εμεις να φτασουμε στα ακρα που μας διδαξαν αυτα τα μπασταρδα,για παραδειγμα να τους σακατεξουμε και εμεις στο ξυλο και αν χρειαστει ακομα να τους καψουμε και ζωντανους μεσα στα δηθεν ασυλα της δημοκρατιας τους, ετσι κι αλλιως ξερουμε ποιοι ειναι.Εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα βρεθουμε στο τραγικο φαινομενο του δευτερου εμφυλιου, μονο που στον πρωτο οι σταλινοτσολιαδες και αριστεροφασιστες πηραν για καποιο λογο ασυλια, στο δευτερο θα υπαρξει [ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ] οπως λεγαν οι σημερινοι προστατευομενοι τους ισλαμιστες (και αναφερομαι στους γνωστους εισβολεις λαθρομεταναστες)το 1821 στους προγονους μας.Ειμαι ενας αγανακτισμενος πολιτης που εχει ξεπερασει τα ορια του.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.