Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

Κεφάλαιο , Τρομοκρατία , Indymedia και Soros


Μπορεί τα Ελληνικά Indymedia και οι αναρχοπίθηκοι τρομοκράτες τους να παριστάνουν τους ανήξερους, και ν' αρνούνται τις αποδεδειγμένες ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ τους σχέσεις με ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ του βαθέος κράτους των ΗΠΑ (CFR) αλλά οι ατράνταχτες αποδείξεις έρχονται στην επιφάνεια συνεχώς. Από το STOP-INDYMEDIA και το ARENA-gr νέα αποδεικτικά χρηματοδότησης των Indymedia από τον Soros με νούμερα που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Επανάσταση χωρίς κεφάλαια...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. Κι όταν την "επανάσταση" χρηματοδοτεί το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ κατεστημένο των ΗΠΑ ... μπορούμε να καταλάβουμε ΠΟΙΟΣ είναι ο πραγματικός τους στόχος. Άλλωστε τα επεισόδια του Δεκεμβρίου δεν άφησαν ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι ο ΣΤΟΧΟΣ προς καταστροφή ήταν οι απλοί ιδιώτες, μεροκαματιάρηδες και καταστηματάρχες.

Και για να θολώσουν τα νερά ... έσπαγαν και το τζάμι μίας τράπεζας. Οι αναλογίες στις καταστροφές αποδεικνύουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός των Indymedia-επαναστατών-μαϊμού κι ο στόχος προς εξόντωση είμαστε όλοι εμείς κι όχι φυσικά οι κεφαλαιοκράτες χορηγοί της "επανάστασης" των αναρχοπιθήκων. Κι επειδή Αμερική και Soros θέλουν τα Σκόπια να γίνουν Μακεδονία ... ομοίως και οι αναρχοπίθηκοι αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία όπως και οι καθοδηγητές τους της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.


Δυστυχώς για πολλοστή φορά οι εχθροί του κοσμάκη φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με παραπλανητικές περιγραφές κι ερμηνείες των συμβάντων, με απόκρυψη της αλήθειας και με έντεχνη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο George Soros είναι ο μοναδικός χορηγός της Ένωσης Δημοσιογράφων της FYROM, είναι χορηγός της ίδιας της FYROM και φυσικά χαρτζηλικώνει πολλούς Έλληνες για να υπερασπίζονται τα Σκόπια ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα. Έτσι ΟΠΟΥ συναντήσετε Έλληνα ή οργανισμό να υποστηρίζει τα Σκόπια στο θέμα του ονόματος να είστε σίγουροι ότι υπάρχει οικονομική σχέση με ιδρύματα του Soros, μέσω καμουφλαρισμένων δραστηριοτήτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ειρήνη και την εκπαίδευση κλπ.

Όλοι μας είμαστε πιο ανεκτικοί στον πόνο και την καταπίεση όταν κάποιος μας πείσει ότι συμβαίνουν για το ... καλό μας. Και μέχρι να αντιληφθούμε ότι μας είπαν ψέμματα ανακαλύπτουμε ότι είμαστε ΠΙΟ φτωχοί και ΠΙΟ ανήμποροι να αντιδράσουμε στους εχθρούς μας.Συγκαλυμμένες δήθεν ανθρωπιστικές δράσεις αποσκοπούν στο να περνούν απαρατήρητες οι απευθείας παρεμβάσεις σε θέματα εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής. Θα πρέπει σχεδόν πάντα να αγνοούμε το θεωρητικό υπόβαθρο όσων συμβαίνουν γύρω μας και να στεκόμαστε στα γεγονότα. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάφτισε τα επεισόδια "ΛΑΪΚΗ εξέγερση" και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "Κίνημα της γενιάς των 700 ευρώ" αλλά τα γεγονότα και τα νούμερα ΔΕΙΧΝΟΥΝ ξεκάθαρα ότι τα επεισόδια είχαν ΣΑΦΗ στόχο τον απλό πολίτη, τον ασήμαντο καταστηματάρχη και το συνολικό κόστος των ζημιών βάρυνε αποκλειστικά τον κοσμάκη κι ΟΧΙ τους μεγαλοκαρχαρίες.


Η επιτηδευμένη σύγχυση και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης σχετικά με τα πραγματικά κίνητρα των επεισοδίων απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν υπέστησαν ζημιές αυτοπροσώπως και επέπτρεψαν τους νταβατζήδες να τους παραπληροφορήσουν. Οι στοχευμένες επιθέσεις σε εκατοντάδες μικρά καταστήματα και περίπτερα είναι εμφανές ότι είχαν σκοπό να εξωθήσουν τους πολίτες να αντιδράσουν βίαια κατά των διαδηλωτών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να γενικευθεί η αναταραχή σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Και μπορεί αυτός ο μικρός εμφύλιος να απεφεύγχθη αλλά αυτό που έγινε πλεόν κατανοητό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός οι τρομοκράτες βελτιώνουν τις τεχνικές τους, την οργάνωσή τους και βρίσκουν περισσότερους αφελείς υπάκουους "επαναστάτες" που δρουν κατ'εντολή και χωρίς να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν το αποτέλεσμα και τον πραγματικό σκοπό των τρομοκρατικών χτυπημάτων. Το σίγουρο είναι ότι ΟΛΕΣ οι ζημιές βαρύνουν τον απλό κοσμάκη και η έκταση των τρομοκρατικών χτυπημάτων αποτελεί το άλλοθι για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αστυνόμευση στην οποία έχουν εξειδικευθεί Αμερικάνικες εταιρίες συστημάτων παρακολούθησης. Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ είναι αντιπρόσωποι Αμερικανικών Εταιριών κι αυτός είναι ο λόγος που συγκαλύπτουν τον Αμερικανικό παράγοντα που πιέζει την κυβέρνηση για "συμμόρφωση" και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ξενόφερτη και χρηματοδοτούμενη τρομοκρατία των Indymedia ως αποτέλεσμα εσωτερικής κρίσης των θεσμών και της οικονομίας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ να ακουστεί ο όρος INDYMEDIA στα μεγάλα ΜΜΕ διότι το ευρύ κοινό θα αναζητήσει πληροφόρηση και τότε αναγκαστικά θα πέσει πάνω σε γνωστά κυκλώματα κι ονόματα (CFR και Soros)

Το να είναι κανείς ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι πολύ πιο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ οικονομικά από το να είναι απλός πατριώτης. Και είναι πολλοί στη χώρα μας που κάνουν περιουσίες ξεπουλώντας τα πάντα.Ακολουθεί ντοκιμαντέρ για των έλεγχο των ΜΜΕ από την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ που λέγεται CFRmacedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: