Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΣΕ-Ιndy: Χέρι χέρι ακροαριστερά και έμμισθος ανθελληνισμός

Πόσο τυχαίο είναι να μαζεύονται όλα τα ανθελληνικά μπουμπούκια προς υποστήριξη της διαδικτυακής γιάφκας της τρομοκρατίας (Indymedia). Ναι! Ο μέγας... Panayiote Dimitras, εκπρόσωπος του "Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι", έχει κι' αυτός προφίλ στο Facebook και φυσικά είναι μέλος του κατάπτυστου γκρούπ των κουκουλοφόρων που στηρίζει το Indymedia. Τυχαίο; Χα!

Άλλη μία απόδειξη γιά το ποιοί στηρίζουν το θλιβερό δίκτυο των ιδεολογικά ορφανών τέκνων του Κουφοντίνα και του Ξηρού. Τα Παρατηρητήρια, οι ψευτο-"αντιεθνικιστικές" οργανώσεις, οι οσφυοκάμπτες της "προοδευτικής αριστεράς", τα τσιράκια των ξένων αφεντικών και οι φιλο-Σκοπιανοί γυμνοσάλιαγκες των γνωστών ανθελληνικών κέντρων. Το Παρατ. του Ελσίνκι άλλωστε φιλοξενείται συχνά στις αναρτήσεις των κουκουλοφόρων, προμοτάροντας τις βλακώδεις και ανιστόρητες θέσεις των Σκοπιανών περί "μακεδονικής μειονότητας" αλλά και των δήθεν "τούρκων" της δυτικής Θράκης. Καθόλου τυχαίο έαν λάβουμε υπ' όψιν και την κοινή συνισταμένη των αναρχοκουκουλοφόρων με τους έμμισθους εργολάβους του ανθελληνισμού. Και τους δύο τους ενώνουν οι χρηματοδοτήσεις του ιδρύματος Τζορτζ Σόρος και των κάθε λογής περίεργων κύκλων που εφευρίσκουν ανύπαρκτες μειονότητες στα Βαλκάνια.

Κρίμα γι' αυτούς που το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA!" αυξάνει με γοργούς ρυθμούς τον αριθμό των μελών του και μετουσιώνεται σε χώρο συνάντησης Πατριωτών απ' όλη την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή που οι εχθροί της Δημοκρατίας, οι σαλτιμπάγκοι του ίντερνετ και ο ακρο-αριστερός συμφερτός των Indymedia, νιώθουν τον κλοιό να στενεύει επικίνδυνα γύρω τους.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Κυβέρνηση και Πρυτανικές αρχές σε αμηχανία (VIDEO-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ)



Το βίντεο της συζήτησης στη Βουλή μεταξύ του Υφυπουργού Παιδείας Σ.Ταλιαδούρου και του βουλευτή Κ.Βελόπουλου. Η αμηχανία του κ.Υπουργού, ο οποίος παπαγαλίζει όσα του έχουν γράψει, δείχνει το "ξεβράκωμα" της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα, στο οποίο καλείται να πάρει πλέον γενναίες ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, χωρίς να φοβάται το όποιο πολιτικό κόστος. Πηγή: ΥouTube - psy2012

Κάντε JOIN στο GROUP
κατά του αναρχοτρομοκρατικού δικτύου Indymedia στο Facebook!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Εμετικές ύβρεις κατά των νεκρών ελλήνων πιλότων στο Indymedia (Διαδώστε το!)

Η προκλητικότητα των καθαρμάτων που βόσκουν στο Indymedia δεν έχει όρια. Παρακάτω ακολουθεί ένα δείγμα του διαλόγου που διεξήχθη (21/1/2009) στην ιστοσελίδα των ακροαριστερών τρομοκρατών σχετικά με την επέτειο των Ιμίων. Διαβάστε το μίσος και το δηλητήριο που πετάνε εναντίον των νεκρών πιλότων που έδωσαν τη ζωή τους γιά την προστασία της πατρίδας. Διαβάστε τον χυδαίο τρόπο με τον οποίο τους υβρίζουν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Γιά τους "συντρόφους" του Ιντυμίντια η επέτειος των γεγονότων των Ιμίων είναι "κωλοεπέτειος" ενώ αναφερόμενοι στον αδικοχαμένο πιλότο-ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκο γράφουν πως "Οι Βλαχάκοι φέτος θα πολλαπλασιαστούν"! Τέτοια εμετικά σχόλια δε θα μπορούσαν να βρεθούν ούτε στο πιό ακραίο, ανθελληνικό φόρουμ των Γκρίζων Λύκων.

Καμαρώστε το ήθος των ανθρωποειδών που κυκλοφορούν στο βανδαλοσάιτ... "Σκατά" στους ήρωες, σκατά σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους γιά την πατρίδα, γιά να υπερασπιστούν τα εδάφη της χώρας. "Ήρωες του κώλου" είναι γι' αυτά τα καθάρματα οι Ηλιάκης, Βλαχάκης, Γιαλοψός, πιθανόν ο Σολωμός και ο Ισαάκ. Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα όμως με όσα έγραψαν, δε μπόρεσαν να κρύψουν τον ανθελληνισμό που τους διακατέχει, το μίσος γιά κάθε τι εθνικό και πατριωτικό. Οι "κουκούλες" έπεσαν για άλλη μία φορά και τα σκουλήκια που κρύβουν στις ψυχές τους βγήκαν στην επιφάνεια μέσω του διαδικτύου. Να δούμε τώρα τι δικαιολογία (κι' άλλη;;;) θα βρουν οι "προοδευτικοί" μπλόγκερς που πηγαίνουν χέρι-χέρι με τους κρετίνους του Indymedia. Συγχαρητήρια κύριοι πρυτάνεις (Μουτζούρη ακούς;) και "καθηγητές" που τους στηρίζετε, συγχαρητήρια κύριε Τσίπρα και κύριοι ψευδοεπαναστάτες υποκρίταροι του κερατά. Να τους χαίρεστε!

Τα ντοκουμέντα του αίσχους από τους εμετικούς διαλόγους του Indymedia είναι απ' το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA" του Facebook.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Το Σκάνδαλο Indymedia-Μετσόβιου Πολυτεχνείου στη Βουλή

Ο πόλεμος κατά της εγχώριας τρομοκρατίας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και δε θα σταματήσει μέχρι να φτάσουμε στην άκρη του άθλιου δικτύου που υποστηρίζει τους καπηλευτές της Δημοκρατίας μας. Οι αποκαλύψεις γιά την διαδικτυακή υποστήριξη που παρέχει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο δίκτυο του Indymedia περιλαμβάνονται σε επερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Άρη Σπηλιωτόπουλο που θα τεθεί αύριο Πέμπτη 22/1/2009.

Από το site της Βουλής: 5.- Η με αριθμό 418/19-1-2009 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τη θέση των Πρυτάνεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πολυτεχνείου Πατρών όπου φιλοξένησαν ηλεκτρονικώς ξένες ιστοσελίδες που προέτρεπαν τους διαδηλωτές σε καταστροφές κ.λπ..

Η επερώτηση του βουλευτή της περιφέρειας Β' Θεσσαλονίκης Κυριάκου Βελόπουλου προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας έχει ως εξής:

(Από το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA" που υπάρχει στο Facebook)

Προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: Πώς είναι δυνατόν, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το
Πολυτεχνείο Πατρών, να φιλοξενούν ηλεκτρονικώς ξένες ιστοσελίδες, που προέτρεπαν τους διαδηλωτές σε καταστροφές.Μπορεί να φαίνεται εντελώς απίστευτο, αλλά είναι γεγονός! Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και το Πολυτεχνείο Πατρών, φιλοξενούν ηλεκτρονικώς στον server που διαθέτουν (Netblock Owner: National Technical University of Athens) τις ιστοσελίδες, του έξωθεν περιεχομένου Indymedia (athens.indymedia.org & patras.indymedia.org).

Τα ερωτήματα που αμέσως προκύπτουν, είναι πολλά και πιεστικά! Οι κ.κ.
πρυτάνεις, είχαν γνώση, ότι φιλοξενούσαν αυτές τις ιστοσελίδες; Αν όχι, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν, εφόσον δεν γνώριζαν, τι
ακριβώς συμβαίνει στα ιδρύματα που προΐστανται. Αν πάλι ήσαν γνώστες και δεν έπραξαν απολύτως τίποτε, είναι ουσιαστικώς συνένοχοι των προκληθεισών βαρβαροτήτων. Ύστερα, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι διαδικτύου των δύο ιδρυμάτων, ποιοι είχαν την ευθύνη της φιλοξενίας
των ξένων ιστοσελίδων, στους server του Ε.Μ.Π. και των Πατρών;

Με ποια άραγε κριτήρια επελέγησαν αυτές οι ιστοσελίδες, αλλά και υποστηρίχθηκαν οικονομικώς; Άλλωστε ήταν γνωστό «τοις
πάσιν» ότι οι ιστοσελίδες αυτές, υποδαύλιζαν σταθερά την βία, τους βανδαλισμούς και την δημιουργία κλίματος αναρχίας...ΕΡΩΤΑΤΑΙ

1. Εάν δεν παρασχεθούν συγκεκριμένες και πειστικές εξηγήσεις από τους
πρυτάνεις και τους αντιπρυτάνεις, τότε όλοι οι έμποροι, ιδιώτες και
καταστηματάρχες, που κατεστράφησαν οι περιουσίες τους, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, δικαιούνται να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά του Ε.Μ.Π. και των Πατρών, διεκδικώντας αποζημιώσεις;

2. Εφόσον έκαναν χρήση της καλύψεως των δύο Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, πώς θα αποκαλυφθούν οι «γνωστοί - άγνωστοι» που
«κινούν τα νήματα», πίσω από τις δύο ιστοσελίδες;

Ο Ερωτών βουλευτής
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ αμφιβάλουμε εάν ο νέος Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων είναι σε θέση να δώσει πειστική απάντηση στα ερωτήματα που θέτει ο κ.Βελόπουλος. Είναι ανάγκη όμως η πολιτεία και πιό συγκεκριμένα η κυβέρνηση να πάρει σαφή θέση γιά ένα σκάνδαλο που συνδέεται άμεσα με την τρομοκρατική δράση ακρο-αριστερών ομάδων στην Ελλάδα. Οι τεράστιες ευθύνες που έχει ο Πρύτανης του ΕΜΠ Κωνσταντίνος Μουτζούρης δε μπορούν να καλύπτονται πίσω απ' το "πανεπιστημιακό άσυλο". Ο πρύτανης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την ένοχη σιωπή του και καλείται να δώσει και αυτός εξηγήσεις το συντομότερο. Να του θυμίσουμε ότι εκλέχτηκε σε αυτήν τη θέση γιά να διαφυλάττει τα συμφέροντα του Πανεπιστημίου, των σπουδαστών και του διδακτικού προσωπικού και όχι να καλύπτει εξωπανεπιστημιακά στοιχεία που απώτερο στόχο έχουν τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Οι "εκλεκτικές"... συγγένειες του Indymedia

Το δίκτυο (παρά)πληροφόρησης του Indymedia υπερηφανεύεται γιά την τάχα αντιεθνικιστική του ιδεολογική γραμμή. Η πραγματικότητα όμως είναι κόλαφος γιά τους θιασώτες του χρηματοδοτούμενου-από-τον-Σόρος "ανεξάρτητου" δικτύου. Γιά την ακρίβεια το Athens Indymedia είναι πράγματι εναντίον του ελληνικού εθνικισμού (και του πατριωτισμού γενικότερα κατά τη γνώμη μας). Τι σχέση όμως έχει με τον εθνικισμό των γειτόνων ή με την χολερική ανθελληνική υστερία ορισμένων ΜΚΟ;

1. Στις 24 Νοεμβρίου 2008, ώρα 9:10 πμ, αναρτήθηκε στο Indymedia μιά πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση του χρήστη "bulgarmak" με τίτλο "Απίστευτος χαφιεδισμός σε βάρος του State Department" (χαφιεδισμός από τη ΕΥΠ κατά του πρόξενου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη). Το άτομο που γράφει στο μπούλγκαρμακ (εθνορατσιστική ανθελληνική ιστοσελίδα) είναι ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας, φιλοσκοπιανός πράκτορας Νίκος Στοϊδης, γνωστός και με το ψευδώνυμο "ο κοντός". Η απύθμενη βλακεία του Bulgarmak, στην οποία ο Στοϊδης αναπαράγει τις σωβινιστικές αθλιότητες των Σκοπίων, ή δεν έγινε αντιληπτή ή, πολύ χειρότερα, επικροτήθηκε από τους administrators του "ελληνικού" Indymedia.

Από τη στιγμή που οι administrators του Indymedia διαγράφουν άμεσα, οποιοδήποτε σχόλιο δεν ανήκει στα περίεργα γούστα τους, γιατί "κράτησαν" την ανάρτηση του φιλοσκοπιανού σάιτ; Επιπλέον, είναι γνωστό πως οι συχνάζοντες στο Indy αναφέρονται μόνιμα στα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" κάτι που μας βάζει σε πολλές σκέψεις σχετικά με το κατά πόσο διαφωνούν με τον ανιστόρητο εθνικισμό των γειτόνων.

- Από πότε το ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης των "αντιεξουσιαστών" ενδιαφέρεται γιά πιθανό χαφιεδισμό (!) της ΕΥΠ στον πρόξενο των ΗΠΑ; Υποτίθεται πως είναι αντιαμερικανοί.

- Γιατί η ανάρτηση (copy-paste) του Bulgarmak διατηρήθηκε αυτούσια και ΔΕΝ διαγράφτηκε αμέσως, όπως συνηθίζουν να κάνουν στα πατριωτικά σχόλια οι "δημοκράτες"; Γιατί έπρεπε να περάσουν δύο 24ωρα γιά να τη στείλουν στα "θαμμένα";

- Αγνοούν ή κάνουν πως αγνοούν οι κύριοι του Indymedia τις εθνικιστικές-σωβινιστικές βλέψεις κύκλων στα Σκόπια και τη Βουλγαρία σχετικά με τη Βόρεια Ελλάδα; Μήπως τελικά συντάσσονται με εκείνους αλλά δε θέλουν να το πουν ανοιχτά;

2. Στο Indymedia αναρτώνται σε συχνή βάση τα απείρου κάλλους δελτία τύπου και ανακοινώσεις του "Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" το οποίο χρηματοδοτείται, παρεπιμπτόντως, από το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος. Στις ανακοινώσεις του Παρατηρητηρίου γίνεται συχνή αναφορά στη δήθεν καταπίεση μειονοτήτων στην Ελλάδα (μεταξύ αυτών και της ανύπαρκτης "μακεδονικής"), χωρίς όμως ΠΟΤΕ να αναφέρονται στην καταπίεση που υφίσταται οι υπαρκτές ελληνικές μειονότητες σε Βόρειο Ήπειρο και Σκόπια.

- Γιατί το Indymedia αναρτά τις ανακοινώσεις του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, το οποίο παρεπιπτόντως χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σόρος; Τι κοινό μπορούν να έχουν άραγε οι "αντιεξουσιαστές" με τον γιό ενός υπουργού της Χούντας;

3. We love George Soros! Πόσο "ανεξάρτητη" από μεγαλοσυμφέροντα είναι η σελίδα των υποστηρικτών της εγχώριας Τρομοκρατίας;

Ο κ. SOROS το 1999, (χρονιά ιδρύσεως των indymedia) δώρισε σε αυτά το ποσό των 70.000 δολαρίων για να καλύψουν τις τότε διαδηλώσεις στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Αυτή από ότι φαίνεται ήταν η αρχή μιας επωφελούς συνεργασίας των ακροαριστερών με τον μεγαλοκαπιταλιστή Σόρος. Το 2000 ο κ. Σόρος έδωσε ακόμα 10.000 δολάρια στο indymedia κάποιας πολιτείας των ΗΠΑ, προκειμένου αυτό να καλύψει τις έκδηλώσεις του Δημοκρατικού κόμματος στην περιοχή. Μπορεί κάποιος βέβαια να πει ότι δεν είναι δα και τόσο μεγάλα τα ποσά. Αυτά τα ποσά όμως δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Μέσω ενός λαβύρινθου, «μη κερδοσκοπικών οργανισμών», «μη κυβερνητικών οργανώσεων», και ιδρυμάτων, τα indymedia διασφαλίζουν μια συνεχή ροή χρημάτων, τα οποία βέβαια δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να διασφαλίσουν τη λειτουργία του indymedia, αλλά προφανώς και για να χρηματοδοτηθούν και άλλες δραστηριότητες του αριστερίστικου - αναρχικού χώρου. Το 1999, λίγο καιρό μετά τις διαδηλώσεις στο Σιάτλ, το "μη κερδοσκοπικό ίδρυμα" με την επωνυμία "Sorosʼs Open Society" δίνει στο"Tides Foundation", επίσης "μη κερδοσκοπικό ίδρυμα", δύο δωρεές αξίας 393.000 δολαρίων. Με τη σειρά του το ίδρυμα "Tides Foundation" αποφασίζει να δωρίσει στον επίσης "μη κερδοσκοπικό οργανισμό" indymedia 376.000 δολάρια. Πραγματικά άξια συγχαρητηρίων η αρμονική αυτή συνεργασία μεταξύ όλων αυτών των οργανώσεων. Τώρα τα 17.000 δολάρια διαφορά μάλλον θα χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τα μέλη του "Tides Foundation". Κατά τα επόμενα χρόνια η συνεργασία αυτή επεκτείνεται... Ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί ένα ακόμη ίδρυμα. Το "Tactical Media Found" το οποίο χρηματοδοτεί διάφορα projects των ανά τον κόσμο "indymedia" ιδιαίτερα σε τεχνολογικούς τομείς, προσφέροντας υπολογιστές αλλά και μετρητά για την καλύτερη οργάνωση και υποστήριξη, των κατά τα άλλα "ανεξάρτητων" αυτών κέντρων ενημέρωσης. Η έμφαση δίνεται αυτή τη φορά εκτός ΗΠΑ, κυρίως στην Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη. Αποθήκες στις ΗΠΑ είναι γεμάτες με υπολογιστές που στέλνονται σε διάφορες χώρες. Ακόμα, τεχνικοί ταξιδεύουν και στήνουν servers σε όλη τη γη. Η παγκοσμιοποίηση κάνει καλά τη δουλειά της. Μέσω του τελευταίου αυτού project μεθοδεύεται ουσιαστικά και η μετατροπή των indymedia από απλά site-forums στο διαδίκτυο, σε κεντρικούς οργανωτές συνασπισμών μεταξύ διαφόρων αριστερών κομμάτων και αναρχικών οργανώσεων στις περιοχές που αυτά εδρεύουν. Μάλλον για εκεί προορίζεται το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Μήπως η ταυτόχρονη αλλά και ταυτόσημη δράση indymedia - Δικτύου είναι η έκφραση του project αυτού στην χώρα μας; Η χρηματοδότηση αυτή από έναν άνθρωπο, του οποίου η συνεργασία τόσο με την CIA και με άλλες μυστικές υπηρεσίες, όσο και η αποσταθεροποιητική δράση του σε όλο κόσμο, και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές των Βαλκανίων αλλά και της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, είναι τοις πάσι γνωστή, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Οι ανεξέλεγκτες αυτές οργανώσεις, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Πρόκειται απλά για κάποιους αριστερούς ή πρόκειται για πιόνια των "παγκοσμιοποιημένων" που θέλουν να επιβάλλουν τις ιδέες τους και τα συμφέροντα τους; (άρθρο της εφημ. "Ελεύθερος Κόσμος").

4. Το Σκάνδαλο του Indymedia Αργεντινής. (από το μπλογκ της "Μεγκουλίνας")

Λίγους μήνες νωρίτερα, σκάνδαλο ξεσπάει στους κόλπους του Indymedia Αργεντινής: οι συντελεστές του ανακαλύπτουν ότι τους χρηματοδοτεί ο Σόρος και μάλιστα ότι θα τους έστελνε ένα …φορτίο με υπολογιστέςΟι σύντροφοι του Indymedia Θεσσαλονίκης, δημοσιεύουν μία συγκλονιστική επιστολή του imc Αργεντινής, που γράφτηκε το 2002, όταν στην …Παταγωνία κατάλαβαν ότι υπάρχουν επειδή το θέλει ο …Σόρος. Απολαύστε τους Αργεντινούς: «…Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος…

Οι Αργεντίνοι συντελεστές του Indymedia, ξαφνικά ανακαλύπτουν, πως δεν είναι οι …εαυτοί τους και ότι πίσω απ΄ όλα κρύβεται το σκοτεινό δίκτυο του Σόρος.«…δεν είμαστε οι εαυτοί μας και πάνω απ' όλα δε μπορούμε να δείξουμε ασέβεια προς τους εαυτούς μας με το να λερώσουμε τα χέρια μας με λεφτά βαμμένα με το ίδιο μας το αίμα και τον ιδρώτα. Ένα κίνημα που στάθηκε ενάντιο στο σύστημα για χρόνια δε θα τελειώσει, -ούτε καν κατά λάθος- δε θα παραδοθεί με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που αυτό το σύστημα του προσφέρει.…δεν είμαστε οι εαυτοί μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να εκθέσουμε σε κίνδυνο τη φήμη, την ασφάλεια, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του δικτύου με το να δεχτούμε χρήματα από ένα εγκληματικό παράδειγμα διεφθαρμένου ανθρώπου, όπως ο Soros. Θα δεχόμασταν λεφτά μόνο αν μας έφταναν σε ένα φάκελο που στο όνομα του αποστολέα θα γραφε Ντουρούτι, στη περίπτωση που χει αφήσει πουθενά συγγενείς του να ληστεύουν ακόμη τράπεζες.Ότι προτείνουμε οι υπολογιστές να ταξιδέψουν με λεφτά αλληλέγγυων, με λεφτά που έχουν αποκτηθεί με δίκαιο τρόπο (που για μας σημαίνει λεφτά που ειλικρινείς άνθρωποι κέρδισαν με τη δουλειά τους, είτε είναι ένα είτε χίλια δολάρια) και που μπήκαν στο κουτί χωρίς τίποτα κλωστές δεμένες επάνω τους: Λεφτά από φίλους και φίλες, ανθρώπους άγνωστους που δε τους ενδιαφέρει να μάθουμε το όνομά τους…» Στην Ελλάδα φαίνεται ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για το βρώμικο ψωμί...

Διαβάστε το κείμενο στο Ιντυμίντια Θεσσαλονίκης που έχει κλείσει: http://thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=7

Στην επόμενη ανάρτηση, η αποκάλυψη-βόμβα της συγγένειας του αθηναϊκού Indymedia με την ακροαριστερή Τρομοκρατία του ΕΛΑ και της 17Νοέμβρη!

Κυβέρνηση και Πρύτανης ΕΜΠ ακόμη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ταφόπλακα της "εξέγερσης" των κουκουλοφόρων

Η στυγερή απόπειρα δολοφονίας του 21χρονου αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη από τρομοκράτες στα Εξάρχεια σήμανε και τη λήξη της "κουκουλοφόρας εξέγερσης". Ήταν το τέλος της σικέ επανάστασης των βανδάλων και των δήθεν αναρχικών-αντιεξουσιαστών με τα adidas και τα Gant. Το μακρύ χέρι της ακρο-αριστεράς, δηλαδή η Τρομοκρατία (λέγε με 17 Νοέμβρη, ΕΛΑ, Επαναστατικός Αγώνας κλπ...) βρήκε την ευκαιρία να δράσει ξανά, να σπείρει και πάλι το φόβο στην ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα τώρα, σε μιά περίοδο που η αστυνομία περνάει μεγάλη κρίση. Το πιό εντυπωσιακό της υπόθεσης δεν είναι ούτε η απεχθής τρομοκρατική δράση της άκρας αριστεράς, την οποία γνωρίζαμε πολύ καλά, αλλά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι "εξεγερμένοι" αντιεξουσιαστές έβαλαν την ταφόπλακα στην ίδια τους την ψευδο-επανάσταση. Η συμπεριφορά των κατά τα άλλα λαλίστατων μπλογκερς (που πρόσκεινται στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ) όπως ο Άνεμος, ο ΠρέζαTV, ο Giantakos, τα καλόπαιδα του Jungle-Report και οι λοιπές αμοιβάδες, η συνωμοσιολογική μπουρδολογία που αναπτύχθηκε στο Indymedia και η ένοχη σιωπή ορισμένων, ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ, ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΝΕΚΡΟ, 20ΧΡΟΝΟ, είναι δεικτική του ανύπαρκτου πολιτικού και κοινωνικού τους πολιτισμού. Απεναντίας, αυτά που βρήκαν να πούν, χωρίς ίχνος ντροπής, ήταν τρία πράγματα:

1. Να προβάλουν το πανηλίθιο επιχείρημα ότι ο 21χρονος Δημήτρης Μαντζούνης ΔΕΝ σκοτώθηκε, αλλά απλά τραυματίστηκε. Κάποιοι το πήγαν ακόμη μακρύτερα, γράφοντας πως δε διατρέχει κίνδυνο ο "μπάτσος". Δηλαδή μας λένε ότι έπρεπε να είχε πεθάνει ο Διαμαντής, να είχε χάσει άλλη μιά μάνα το παιδί της, να είχε πάει άλλο ένα νεαρό άτομο στο χώμα, γιά να βρουν να πούν δυό κουβέντες, γιά να εξοργιστούν όπως έκαναν με τον Αλέξη. Ορισμένοι, αρκέστηκαν στο να "καταδικάσουν" την ενέργεια των τρομοκρατών. Θα έλεγαν το ίδιο άραγε εάν βρισκόντουσαν μπροστά στη μάνα του αστυνομικού που χαροπαλεύει. Θα της έλεγαν "καταδικάζουμε το γεγονός, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αστυνομίας";

  • Γιατί ο Διαμαντής Μαντζούνης είναι εξάρτημα του Κράτους-καταστολής, θα της πούνε...

  • Λες και δεν πρόκειται γιά νέο της γενιάς των 700 ευρώ...θα της πούνε.

  • Διότι επέλεξε να μπεί στο σώμα της Αστυνομίας, αντί να διαλέξει ένα άλλο επάγγελμα...θα της πούνε...

  • Γιατί είναι "μπάτσος, γουρούνι και δολοφόνος", σε αντίθεση με αυτούς που τον πυροβόλησαν, θα της πούνε...

  • Διότι σε έναν πόλεμο υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, όπως λένε και στο Ισραήλ, θα της πούνε...

Με τι ηθικό έρεισμα όμως θα συνεχίζουν ορισμένοι να ζητούν τον πλήρη αφοπλισμό της Αστυνομίας, όταν υπάρχουν ελεύθεροι στην κοινωνία στυγεροί τρομοκράτες που έχοντας "απαλλοτριώσει" (ή προμηθευτεί) οπλικό εξοπλισμό; Η "ηθική" είναι έννοια άγνωστη γι' αυτούς.

2. Η δεύτερη ηλιθιότητα είναι ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Ήταν παρακρατικοί, ήταν η ακροδεξιά, ήταν πιθανόν μέλη της Αστυνομίας, ήταν οι μυστικές υπηρεσίες, ήταν το ίδιο το κράτος που πυροβόλησε τον... εαυτό του. Πως μπορούν να γράφουν και να λένε τέτοιου είδους φρικαλέες αστειότητες όταν οι ίδιοι αποκηρρύσουν κάθε είδους "συνωμοσιολογία"; Όταν οι ίδιοι χλευάζανε τις πληροφορίες περί "στημένης εξέγερσης" τον Δεκέμβρη, γράφοντας ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας; Ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος άραγε θα βγεί να πεί τίποτα, να δείξει κανένα θεόπνευστο βίντεο, να κατηγορήσει αυτούς που τόσον καιρό τους χάϊδευε τα αυτιά;

Μιά παροιμία λέει "η πουτάνα κι' αν θέλει να κρυφτεί, η χαρά δεν την αφήνει". Η τραγική προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν την ακρο-αριστερή τρομοκρατία (τα κατακάθια των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη), τους προκαλεί σύγχυση σε τέτοιο βαθμό, ώστε δε μπορούν να στήσουν ούτε μιά συνωμοσιολογική θεωρία της προκοπής. Γιατί πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος γιά να πιστεύει ότι η ίδια η αστυνομία, το ίδιο το κράτος που κατηγορούνται γιά ελλειπέστατη περιφρούρηση του κέντρου της Αθήνας να επιχειρούσαν να χτυπήσουν ένα μέλος τους. Δηλαδή να επιβαρύνουν την ίδια τους τη θέση. Γιά να μας πείσουν μάλιστα, προέβαλαν και κείμενα του δολοφόνου-αρχηγίσκου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται άφησε πίσω του "ορφανά", με σκοπό να συνεχίσουν την αποκρουστική τρομοκρατική τους δράση. Δε μπορούν να πείσουν ούτε καν τους εαυτούς τους πλέον.

3. Ο Διαμαντής Μαντζούνης "ήταν παράπλευρη απώλεια" γιά ορισμένους "κυρίους" του Indymedia. Κυνικοί, απάνθρωποι και οπορτουνιστές. Αυτή είναι, ευτυχώς ή δυστυχώς, η λογική των τρομοκρατών οι οποίοι θέλουν να αυτοαποκαλούνται και "κοινωνικοί αγωνιστές". Οι κοινωνικοί αγωνιστές όμως ούτε χρησιμοποιούσαν λογικές "συλλογικής ευθύνης", ούτε κρυβόντουσαν πίσω από κουκούλες και προκυρήξεις, ούτε έκαναν λόγο γιά "παράπλευρες απώλειες", τη στιγμή που κάποιος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, πολύ χειρότερους από τους προκατόχους τους της 17 Νοέμβρη. Και αυτό γιατί τα μέλη της 17Ν είχαν και κάποιο, απεχθές βέβαια, στοιχειώδες ιδεολογικό υπόβαθρο, μπορούσαν να αναλύσουν κριτικά την κοινωνική κατάσταση σε αντίθεση με τους σημερινούς, πνευματικά κενούς, στυγνούς εγκληματίες του "Επαναστατικού Αγώνα". Η έννοια της "παράπλευρης απώλειας" είναι έννοια ναζιστική και ολοκληρωτική, όπως ήταν και η δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών κατά του Διαμαντή Ματζούνη στα Εξάρχεια πριν από τρείς μέρες.

Οι Τρομοκράτες είναι ψυχροί εκτελεστές. Ακόμη χειρότεροι όμως και από αυτούς είναι αυτοί που τους δίνουν άλλοθι, που τους καλύπτουν εμμέσως πλην σαφώς, που τους προσφέρουν πολιτικό χώρο έκφρασης. Αυτοί που φώναξαν δυνατά και οργισμένα γιά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά τώρα "κάνουν τους κινέζους", είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ των τρομοκρατών. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία, τη Δικαιοσύνη και την ίδια την Κοινωνία. Τελεία και παύλα.
-
JOIN ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK: